Mini-girl outfit.



Här: ellos_980x120_jpeg

Kvällsmys

Kvällsmys bestående av ett stort glas kaffe och goda negerbollar som Michael gjort. Mums så gott!

Kryper ner i soffan, tycker synd om mig själv som inte mår bra...men vilken tur att man har världens bästa pojkvän hemma!

Tyck lite synd om mig, stackars sjukling

I förrgår började jag känna lite skav i halsen, trodde det skulle gå över och bara var tillfälligt kvällsont...men igår när jag vaknade var det faktiskt värre och jag kände fler förkylningssymtom.
Senare fram emot kvällen igår, när min käraste vän Linn var här på besök, blev jag bara sämre och sämre - mer hängig liksom. Slutade med att jag satt invirad i mitt täcke i soffan...trevligt sällskap? Nja, sådär...men det fick gå.

Jag har sovit gott inatt, men känner mig tyvärr snarare sämre än bättre idag. Inte roligt...men alla runt omkring mig har haft denna skit nu (förkylning och feber) så det är väl min tur nu helt enkelt.
I eftermiddag/ikväll skulle vi egentligen iväg på Familjegrupp-trätt, men jag känner faktiskt inte alls för att sitta där och snora och hosta och smitta ner andra blivande föräldrar. Vi får hoppa över denna gång helt enkelt och hoppas på bättre lycka till nästa träff.

Michael är i Varberg och besöker sin mamma. Jag önskade verkligen att jag kunde åkt med honom...för jag vill ju såklart också hälsa på svärmor och visa att jag bryr mig. Men jag vågade helt enkelt inte nu, och Michael höll med om att det vore en dålig ide om jag följde med...eftersom att hon troligtvis är mer mottaglig för att bli smittad och så just nu, dumt om hon skulle dra på sig en förkylning också. Nu får det räcka - och vi hoppas hon snart blir frisk och kry och får komma hem igen!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, krypa ner under mitt täcke i soffan och titta på en film...

Smaskigt! (Missa inte)


Halens Logga it 120x90


MVC-besök och världens trevligaste sällskap

Igår var vi på MVC, tog lite provet, mätte magen och lyssnade på bebisens hjärtljud. Som vanligt var allt bra, ingenting att oroa sig över.
Eller, mitt HB (blodvärde) visade sig vara lite lågt, så jag fick order om att äta två järntabletter om dagen istället för en, men det är ju ingenting jätte allvarligt om jag kan lyckas få upp värdet med hjälp av järntabletter - och det ska nog gå.
Men huvudsaken är alltid såklart att få höra att bebisen mår bra, och det känner jag i och för sig flera gånger om dagen att den gör - det är minst sagt ett mycket mycket livligt litet liv som växer inom mig.
Efter MVC besöket lunchade vi, Michael och jag. Igår fick det bli pizza till lunch - gott gotti gott gott!

Sedan kom min kära vän Linn hit strax efter 14-tiden. Jag hade väntat mig ett vanligt fikabesök på några timmar, men det blev en hel del timmar faktiskt. Absolut ingenting fel i det, jag klagar inte - för det var jätte mysigt och trevligt att ha henne här! Vi satt och myste, drack kaffe och pratade om allt och ingenting, om livets härligheter och om livets problem...
Michael jobbade igår ett par timmar också, mellan 15:20. Sedan kom han hem och fick delta i våran lilla pratstund ytterligare ett par timmar innan vi körde hem Linn runt 23-tiden.

Social söndag på olika håll

Jaha, då var plötsligt söndagen snart förbi, helgen över och en ny vecka att påbörja.
Åkte och lämnade Jimmy hos storebror förut, tog en kopp kaffe och umgicks där en stund. Sedan åkte vi till Anneberg och blev bjudna på middag av svärfar Kjell - mycket gott!

Har nu suttit och tittat på matchen mellan AIK - IFK, som slutade 1-2 till IFK för dig som är intresserad...
Storebror, Camilla & Jimmy kom förbi en stund och såg slutet med oss också, efter att dem varit på bio. Toy Story 3D var tydligen inte riktigt så bra som förväntningarna hade trott...

Nu väntar vi på att mamma, Kent & lillebror ska komma hem efter deras "helgsemester". Vi ska åka dit och ta en kvällsfika och säga hej.
Det blev en social-dag det här...

Love, love, love... (Lovely Outfit)


Halens Logga it 120x90


Tuff outfit, check it out



Halens Logga it 120x90


Outfit under 500 :-


Alltid chic! Shoppa det senaste modet i VILAs webbshop.

Mysig morgon med sötaste Jimmy

Uppe med tuppen är ju ett uttryck man brukar använda sig av när man går upp tidigt, och idag gick jag upp ganska tidigt i jämförelse med vad jag brukar.
Vaknade 07:30 av att det stod en söt nyvaken, men pigg, liten kille i sovrumsdörren och sa "Nu ska jag gå och bajsa".

Sedan dess har vi tittat på Pokémon-filmer som han blivit tokig i här, nu har vi bytt och det är nu Monsters Inc som gäller och rullar på tv:n.
Mysig morgon!

Dröminredning, vardagsrum.




Halens Logga Grå 2 120x90


Lördagsgodis - skor! (smyg-önskelista)

Skor, skor, skor...kan man få för många par? Åh nej!
Jag fyller inte år än på ett tag, tyvärr...men en liten önskelista inför hösten kan man ju lätt knåpa ihop ändå, mest för skoj skull.

Halens Logga Grå 120x90


Och så var det lördagkväll...

Dagen har verkligen sprungit iväg, ja plötsligt är det ju kväll och jag har ingen aning om vart all tid har tagit vägen. Eller jo visst, vi har fått gjort en del idag i och för sig, men att tiden skulle gå så snabbt för det och att klockan skulle ticka iväg i sådan blixtfart hade jag inte räknat med.

Jag har jobbat ett par timmar, under mitt arbetspass åkte Michael och hälsade på sin mamma som ligger på Varbergs sjukhus. Skönt för henne att få sällskap och få dit lite saker hon behövde ha.
När jag var klar på jobbet hämtade Michael mig och vi åkte och hämtade min söta lilla brorson Jimmy som hade varit på kalas.
Tog en sväng till Maxi för att handla hem lite av allt möjligt, det var en del som fattades hemma så det blev lite påfyllning bara.

Jimmy ska sova här inatt, så kvällen ska väl spenderas med chips och gotta framför tecknade filmer i soffan tills lillsöt somnar.
En härlig och stillsam lördag, myspys!

Skor, skor, skor...mums. REA!



Cellbes Logga 120x90


Sömnlös natt, tidig morgon - Gäsp!

Vilken morgon, oj oj oj.
För det första är jag idag tröttare än tröttast, eftersom att jag inte sovit bra alls inatt. Total antal timmar sömn är lätträknade, ungefär 3,5. Gäsp!
Klockan ringde 06:45 imorse, dags att gå upp för att ta emot smågrabbarna som skulle komma. Eftersom dagis är stängt skulle jag passa brorsonen idag, och lillebror har blivit sjuk (förkyld och feber) så jag sa till mamma att han kunde vara här, så behövde inte hon vara hemma ifrån jobbet.

Tyvärr blev lilla Jimmy sjuk, alldeles precis när han kom fram hit kan man väl säga. Hade det varit en mildare "sjukdom" hade jag givetvis tagit honom ändå, jag har ju lillebror för att han är sjuk.
Men skillnaden mellan maginfluensa och förkyldning är ganska stor, och jag vågar inte riskera någonting alls eftersom att det värsta jag vet är att kräkas.

Så, nu är det bara lillebror och jag här. Och vi sitter och tittar på "Scooby Doo´s kusliga historier", tror jag den hette. Spännande med spöken och monster såhär på morgonkvisten...

Stackars Michael är också superförkyld och var inte alls allt för bra igår kväll. Han sover fortfarande, vi smyger omkring för att låta honom sova så länge han kan.
Han har massage tid idag, 14:30, får väl se hur han känner inför det när han vaknar. Om han är sämre idag får vi väl verkligen hoppas att det går att snällt be dem skjuta fram tiden, i vanliga fall står det att man blir debiterad 100% vid ändringar samma dag...men det låter ju lite konstigt, avbokning kan jag förstå - men ändring? Att man blir sjuk kan man ju inte hjälpa, och det kan ju faktiskt komma från ena dagen till den andra. Jaja, vi får väl se hur det går med det hela sedan.

Jag längtar efter dig, du älskade!


Skynda - Fynda! (Jag ger dig en rabattkod)




Jag ger ut 30 % rabatt!
Allt du behöver göra för att få nytta av erbjudandet är att trycka här:

Halens Logga Grå 120x90


Shoppa och använd rabattkoden: 7160
Koden är giltlig till och med 29 augusti. Passa på!

Middag på olika håll idag

Imorgon ska jag passa min kära brorson Jimmy. Ja - han kommer hit och väcker mig tidigt imorgon bitti... Dagis är tydligen stängt, så han ska tillbringa dagen här, passar ju bra när jag ändå är hemma - och han är så lätt att ha så det ska bara bli roligt, såklart!

Eftermiddagen ska Michael och jag spendera på varsitt håll. Michael ska åka till en kompis och äta Tacos, vilket jag inte tycker om längre...så jag passar på att åka till mamma och äta middag, vad det bjuds på där idag vet jag inte - men säkerligen någonting smaskigare än Tacos.

Intressant läsning, ett och annat gott råd

Dagen har hittills, sedan jag gick upp alltså, haft ett mycket behagligt tempo. Jag har spenderat tid i soffan där jag läst lite tidningar, "Föräldrar & Barn" och "Mama". Man får en del vettig information faktiskt, och ett och annat råd man kanske har nytta av en dag.

Läste precis en artikel om en trebarnsfamilj som gick i väntan och längtan efter sitt fjräde barn, lille Melker. 6 dagar innan beräknat förlossningsdatum kände mamman oro över att sparkarna avtog, och trots att hon klappade, tryckte och puttade på magen fick hon ingen respons inifrån.
Det visade sig vid undersökningen på Varbergs förlossningsavdelning samma eftermiddag/kväll att Melker hade dött i magen. 6 dagar innan beräknad födsel...fy, det är ju verkligen en tid då man tar för givet att allt ska gå bra.
Det värsta av allt måste nog ha varit att strax därpå startade värkarna, vilket inte gav kvinnan något annat alternativ än att föda fram den lilla varelsen.
Hemsk läsning, men vacker berättelse av två otroligt starka föräldrar - som faktiskt nu fått ytterligare en liten bebis.

Jag har också läst ett stort repotage om amning. Jag är ju lite delad i det ämnet och vet inte riktigt vad jag vill... Var lite spännande, och faktiskt kanske bra, att läsa det repotaget. Där togs myter upp, vad är egentligen sant och falskt gällande amning? Och är man en sämre förälder om man avstår från att amma sitt barn? Jag vet att många tycker och tänker starkt kring detta, därför tänker jag inte dra igång någon debatt här.
Jag tycker ingenting om saken - bara att det är upp till var och en!

Tack för tipset, jag sover minsann!

Jag har haft en lugn och skön morgon, och fick mig en ordentlig sovmorgon. Michael väckte mig kl. 13:00 och tyckte att det var dags för mig att vakna då, jag ville egentligen inte hålla med honom utan sova ännu längre, men när han berättade vad klockan var kändes det dumt att somna om...det var bara att kliva upp-
Och kaffe gjorde han till mig, älsklingen är den bästa!

Med tanken på vädret känns det inte dumt på något sätt att ha sovit bort halva dagen, för vad skulle jag gjort vaken? Det är ju höst idag också...fy.
Och jag som har fått för mig att augusti och september brukar bjuda på fina dagar, och september brukar väl vara en ganska härlig sensommarmånad som bjuder på fina dagar och kvällar, eller har jag drömt det? Vi år väl se, vi har ju ännu inte riktigt gått in i september.
Och jag tycker ingen ska gnälla över att jag sover länge...alla säger ju alltid "Passa på att sov nu, för sedan blir det inte mycket sömn!" Jag lyssnar med andra ord på det goda rådet och tar ut många sömntimmar nu, i förebyggande syfte liksom, så är jag kanske pigg sedan.

Och dessutom behöver min kropp uppenbarligen mycket sömn just nu...och konstigt nog är det inte så att vi går och lägger oss allt för sent heller, vi kommer faktiskt i säng runt 12-tiden nästan varje kväll, kanske en timma senare igår i och för sig.

Tuff liten kille (Rea priser)


Här:
ellos_980x120_jpeg

Jag gillar det inte, men ett steg närmare

Michael och jag tog en promenad till Tinbergsvallen förut, för att hålla mamma sällskap och titta på Jonathans första judo-träning. Det var ju spännande, kul att se...litre gympa blandat med brottning tyckte jag att det liknade mest, men kanske blir det mer judoliknande framöver.
Kul att titta i alla fall, får väl se hur han väljer efter ett tag när han provat på både judo och brottning ett par gånger.

Handla behöver man ju tydligen göra emellanåt också kom vi på idag, det ekadenästan i kylskåpet - inte fyllt nu heller i och för sig, men lite halvt påfyllt med behövligheter som bröd, pålägg och mjölk. Blir bättre påfyllt i slutet av veckan då kontokorten blivit påfyllda...

Fy vilket väder vi haft idag då...riktig höst ute. Regn varannan minut, och emellanåt ordentliga skurar. Och blåsten ska vi inte tala om, det är verkligen höststorm ute. Jag tycker inte alls om det...men å andra sidan känns det på något sätt som att jag längtar till höst och vinter - det har aldrig hänt förut. Anledningen till att jag längtar vet väl alla - beeebiiis!

Söta mamma tröjor



Super söta mamma kläder...man önskar att man kunde köpa allt sött man såg.

KÖP!

Baby inredning, dags att tänka på



Ja, det är en del som ska köpas. Spjälsäng, madrass, spjälsängsskydd, och sängkläder till skatten. På IKEA kommer man ju ganska lätt undan, så dit ska vi ta en tur i slutet av veckan eller början på nästa vecka.
Sängen ska målas om, den ska bli vit för att matcha resterande inredning i vårt sovrum där allt går i svart / vitt. Och istället för att lägga 300 :- extra på en vit säng går det bra att köpa en träfärgad och måla om den vit.

Farväl farmor - nu ska vi dricka kaffe? Sjukt...

Idag har jag ringt och anmält oss till fikat som är efter begravningen, farmors begravning den 3:e. Egentligen har jag inbte alls någon lust att gå, om jag ska vara helt ärlig.
Eller alltså - på begravningen vill jag såklart gå, men jag är inte alls sugen på fikat efteråt.

I mitt huvud känns det helt fel, jag får inte ihop det...
Jag ser ingen anledning att sitta och dricka kaffe, äta tårta eller kaka eller vad det bjuds på, skratta och prata med folk efteråt. Det känns helt förvridet!
Men det hade väl sett konstigt ut om jag bara försvann efter ceremonin kanske.

Vi får helt enkelt gå dit en stund...ingen kan ju hålla kvar mig längre än vad jag själv vill.

Måndagar är inte alltid hemska

Igår hade vi en liten fika dag kan man väl säga.
Först kom Jesfin och hennes gullunge Theo hit och drack kaffe och umgicks en stund. Därefter åkte vi till Annika & Niklas och drack ytterligare en kopp kaffe. Kaffe, kaffe, kaffe och trevligt sällskap bestod dagen av, med andra ord.

Sedan följde vi med mamma & lillebror ut i skogen för att leta svamp, och vi hittade en och annan kantarell. Kanske inte så mycket som vi hade hoppats på, men vi var inte ute på jakt allt för länge - så vi kunde faktiskt inte kräva mer.
Men det räckte till att dela upp svamparna på två i alla fall, vi fick med oss lite hem och mamma & lillebror fick lite dem med. Alldeles lagom, med andra ord.

Jag uppfattas nog egentligen inte som någon skogs-människa, men jag tycker faktiskt om att gå omkring i skogen och exempelvis plocka svamp. På något sätt stänger man liksom av allt annat då, under den stunden existerar bara jag, skogen och letandet efter kantareller. Det går knappt att prata med mig när jag går omkring där med jaktinstikten...

Efter svampplockandet åkte vi hem till mamma och åt middag, vi hade ju inte förberett för någonting hemma och mamma frågade om vi ville äta med dem - så det passade ju suveränt.

Kvällen spenderades sedan hemma i soffan, där vi tittade på "Fångarna på fortet" följt av "Time out". Ja, som ni hör - en alldeles utmärkt lyckad dag och kväll! Måndagar kan med andra ord vara härliga ibland...men den känslan kanske vi känner av som är lediga, men dagarna blir vad man gör dem till - anser jag.

Tips från coachen (outfit)


ellos_980x120_jpeg

Man missar en del om man inte håller sig vaken

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk, eller om det är någonting annat som spökar i min kropp. Men idag har jag känt mig hängig - imorse kändes det som en fruktansvärd baksmälla; trött så in åt...huvudvärk och allmänt seg och ville bara ligga i soffan.
Detta har hållt i sig hela dagen, och nu har jag riktigt jobbig huvudvärk - och trött tröttare tröttast.

Vi ska krypa ner i soffan och titta på Twilight Eclipse. Jag såg aldrig klart 1:an eftersom att jag somnade lagom innan slutet, och 2:an såg jag inte heller - sov när Michael tittade på den. Detta sovandet gör tydligen att jag missar mycket...men ska försöka (men tror jag sover gott om 15 minuter) hålla mig vaken till denna.

Man blir bra mätt på kalas alltså!

Skaldjurskalaset igår var trevligt, och mycket mycket gott. När vi åkte därifrån - efter kräftor, räkor, krabba, bröd mm., och därefter fika, kändes det som att vi inte behövde äta på ett par dagar.
Proppmätta! Somliga påstår att man inte blir riktigt mätt på skaldjur, fel fel fel!

Idag har vi också varit på kalas, innan det jobbade jag. Gick (som vanligt) bra såklart...
God middag bjöds det på kalaset idag, som hölls för att fira Michaels syster + systerson. Som sagt; god middag och gott fika därefter. Mätta blev vi även då!

Har varit hemma hos mamma & Kent en stund under kvällen också, och druckit kaffe. Men det är ju inte ovanligt att jag skriver det, kanske tar folk det för givet - men riktigt så illa är det inte att vi är där varje dag (bara nästan!).

Tuff kille i Espirit (REA) kläder


Här:


ellos_980x120_jpeg

Kärleksmums! Lördagsoutfit? I wish!



Här: ellos_980x120_jpeg

Snart bär det av på skaldjurskalas.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, gick smidigt och snabbt idag - skönt skönt.
Känner mig hemskt trött idag, blev för lite sömn inatt och för tidigt uppvaknande helt enkelt. Kanske delvis för att jag blivit van vid att få sova ut till 13-14, jag bör nog avvänja mig från sådana lyxiga sovmornar, för de lät inte bli många om några månader.

Vi blir upphämtade av storebror och Camilla kl 16:30 och ska då åka till mormor och morfar, för att fira morfars 72 års dag i efterskott.
Det blir skaldjurskalas - mums! Kräftor, räkor och krabbor brukar då bjudas på, och inget av det är dumt allt. Oj va mätt jag planerar att bli!

Innan avfärd ska jag vila lite, har dock inte bestämt mig om jag kanske bara ska sitta här (vid datorn) och slappa en stund, eller kanske lägga mig i soffan framför tv:n och passa på att blunda en timma kanske. Vi får se hur det blir med det...men någonting mer ansträngande ska jag i alla fall inte göra.

Nu njuter vi av fredagskvällen

Idag har vi varit hemma hos mina kära svärföräldrar en stund. Michael & Kjell fixade det sista med bilen som inte kunde göras igår. Nu går den fint, och är helt fantastiskt underbar att åka i. Tyst och skön!

Sedan åkte vi och hämtade lillebror på fritids. Han har gnällt lite över att Michael och jag aldrig hämtar honom längre, så vi passade på att göra det idag.
Och där bjöds på Tacos, som Michael har längtat så mycket efter. Sedan jag blev gravid har jag blivit anti-tacos, så det lagas inte längre hemma och skulle vi bli bjudna på det har jag rynkat på näsan och tackat nej. Men idag kände jag att jag vackert fick offra mig för Michaels skull.
En tacos fick jag ner, var inte jätte farligt men det tog sin tid och jag var inte sugen på mer efteråt. Kanske blir det bättre igen efter graviditeten, vi får väl se.

Nu är vi hemma och gör inte mycket, har hunnit landa lite. Michael njuter av fredagskvällen med en skål jordnötter och en öl, jag sitter med en vattenflaska (det är faktiskt inte dumt det heller, iskallt vatten!). Vid varsinna datorer sitter vi, och antingen blir vi kvar på detta sätt tills det är sovdags, eller så blir det en film om ett tag...vi får väl se vad vi bestämmer oss för att göra.

Hot pink! (Outfit)



Här: ellos_980x120_jpeg

Älskade rock-baby

Michael och jag har lite myspys familjekväll här. Vi sitter och lyssnar på Iron Maidens nya platta, som jag måste säga är hur grym som helst!
Bebisen är helt tokig i magen...sparkar, slår och trycker...
Roligt, sedan typ vecka 23 har bebis reagerat mycket på ljud, speciellt musik. Jag tror vi väntar oss en liten rock-baby!

Bodys med "Mupparna"-motiv


Här:
01 Banner

Saknad!

Idag vill jag ringa...bara för att säga hej - och att jag älskar dig, farmor



Men det omöjliga är svårt att uppnå...


En trevlig dag

Jag följde med mamma och höll henne sällskap på Lil´Thans brottning idag, trevligt. Och lillebror verkade tycka det var roligt faktiskt...
Nästa tisdag ska han tydligen prova på Judo också, det vill jag nog också följa med och ta en titt på. Spännande sporter!

Storebror och Camilla kom förbi också, för att styla med sin splitternya bil. Och oj va fin den var.

Parfymtips, över 50% rabatt

Ojojoj, jag hittade denna presentbox;

449 :-

Den är underbar!
Kanon, kanske har du en man som snart fyller år? Eller - varför inte köpa tidig julklapp, så är det klappat och klart!

Jag älskar denna damparfym, tyvärr fanns den inte presentbox, men den fanns seperat till ett helt dugligt pris om man jämför med exempelvis en "vanlig" parfymaffär;

369 :-

Här hittar du billiga parfymer:
Banner 180x150

Vardags outfit, under 200 :-



Här: ellos_980x120_jpeg

Dagen går fort om man vaknar sent

Dagen har gått fort, men det beror kanske mest på att jag inte varit vaken så hemskt länge egentligen.
Vi var supertrötta igår, både Michael och jag. Tittade på en film och gick sedan och la oss strax innan 23:00 - det har nog aldrig hänt förr...eller, kanske - men det är i alla fall väldigt ovanligt.
Och upp ur sängen gick jag inte förrän strax efter 13:00 "imorse", Michael hade dock varit vaken ett tag då, tror jag.

De få timmar jag varit vaken har tiden sprungit iväg.
Jag har städat och fixat och donat lite här hemma, ingenting avancerat - men sådant där små pill som alltid behöver göras.

Nu har Michael åkt till svärmor och svärfar för att arbeta med bilen, bromsskivor ska bytas och sedan borde den gå som ny igen. Gött!
Själv har jag precis laddat kaffebryggaren, väntar på att trycka på knappen och ta fram chokladpuddingen ur kylskåpet. Mamma och lillebror är på väg hit för att fika med mig - myspys!
Sedan ska dem gå på brottning, Jonathan ska prova på för första gången idag...undrar vad han tycker om det?!

Jag vill ha, ja ja ja




Köp det här: ellos_980x120_jpeg

Skogen tog slut, vi var plötsligt vilse.

Tack svärmor och svärfar för middagen, gott gott gott. Korvstroganoff - utan lök, eftersom att jag är "allergisk" mot lök. Jag är ju lite "allergisk/överkänslig" mot paprikan som var i, men den var skuren i sådana stora bitar så den var lätt att putta åt sidan.

När vi kom hem bestämde vi oss för att ta en promenad. Michael ville utforska skogen för att hitta svamp...det gick sådär kan jag väl säga. Svamp hittade vi, en och annan sort, flugsvampar fanns det gott om - och de smakade bra! Men några kantareller hittade vi inte, inte en enda faktiskt.
Kanske någon som vill dela med sig av något ställe i närheten / strax utanför Kungsbacka?

Vi gick en bra bit i alla fall, så trots att vi blev tomhänta på svamp så fick vi en härlig promenad. En timmas sådan, ungefär. Härligt!
Dock kände vi oss lite vilsna mot slutet, då skogen försvann och vi befann oss i ett bostadsområde vi inte visste existerade. Skogen ser ju likadan ut, och när man går omkring i syfte att leta svamp lägger man ju inte på minnet om man gått åt höger eller vänster eller 50 eller 10 000 meter...
Vi bestämde oss för att ta en annan skogsväg tillbaka och se om den kunde leda oss hem, men där stod en älg och tjurade och blängde på oss - så vi vände och tog bostadsområdes-promenaden hem istället.
Och vi hittade till slut!

Nu är kaffet klart och jag ska ta mig en kopp, eller det blir ett glas - känns lyxigare så.

Jag har förälskat mig igen, i en jacka :/




Här: ellos_980x120_jpeg

Värme inför hösten (baby)


Här:
01 Banner

Åh, vilken underbar natt!

Ja, rubriken säger verkligen allt - underbart, underbart, underbart!
Jag har sovit så otroligt gott, det var verkligen behövligt. Jag har bara vaknat två gånger inatt, det är fan inte illa i jämförelse med andra nätter då jag vaknat 4-5 gånger (ibland fler) per natt.
Jag gick inte upp ur sängen förrän 13:00 idag, vilken sovmorgon!

Nu har jag precis ätit lite frukost, och sitter och funderar på hur jag ska fördriva tiden från och med nu.
Det blir nog en dusch för att vakna till liv, för trots att jag sovit bra är jag fortfarande lite halvseg...men det kan man ju bli av att sova för mycket också.

I eftermiddag ska vi till svärmor och svärfar på middag. Jag gillar när middags-inbjudningarna kommer på löpande band...för jag hatar att laga mat, så att bli bjuden är ju toppen!

Outfit, inför hösten



Här: ellos_980x120_jpeg

Middag hos mammsi. Och jag är tröttast i världen...

Det blev en mysig stund hos mamma & Kent. Och jag fick kramas med lillebror också - underbart!
Och god middag med tillbehör blev vi bjudna på. Potatis, fläskfilé, kantarellsås, mormors gelé och broccoli. Och mätt blev jag vill jag lova... I samma sekund som jag säger att jag är proppmätt, och nästan känner mig illamående, tar jag en portion till - så typiskt mig.

När vi kom hem var jag trött, men det var jag ju egentligen redan innan vi åkte, som jag skrev. Ja, tröttheten kommer då och då och dyker på mig från ingenstans och pang så vill jag bara sova.
Men oftast känner jag mig inte så trött faktiskt, så jag ska inte klaga alls. Eller, är det kanske så att tröttheten kommer tillbaka för att stanna nu? Shit - jag vet inte. Vi får se.

Saknat min mammsi!

Nu hänger sängkläderna på tork, får hoppas att det hinner torka tills det är natt-dags. Men det bordet det väl göra... Det är ju annars nackdelen med att tvätta i lägenheten, att torktumlare saknas. I vanliga fall tumlar jag ju sådant, men med lite tur hinner det nog torka tills ikväll. Annars får jag ta fram annat från garderoben helt enkelt, det ordnar sig nog.

Väntar på Michael som fortfarande inte kommit hem, med andra ord hinner jag inte med någon kopp kaffe innan vi ska bege oss härifrån.
Idag ska vi nämligen bli bjudna på middag hos mamma & Kent, det gillar jag!
Var länge sedan jag träffade dem nu, eftersom att dem tillbringat tid i sommar/helg huset i Småland ett tag. Men nu är dem hemma, kom hem igår, så idag ska vi skynda dit och hälsa på. Myspys, och skönt att slippa laga mat...hihi.

Kaffe-abstinens!

Ja, vad har jag för mig?
Tvättar sängkläder, lyxigt med tvättmaskin i lägenheten. I och för sig är den mest till för kommande baby-kräk-kläder som kommer komma, men nu passar jag på att tvätta sängkläderna när den ändå står i badrummet. Så slipper jag sätta upp en tvättid enbart för det liksom.
Väntar på att disken i diskmaskinen ska torka lite, och svalna, så att jag kan plocka ur den.
Och jag hade tänkt att sminka mig, har börjat men inte blivit klar...jag gör allt i lite konstig ordning emellanåt, känns det som. Jag får många saker halvgjorda liksom, men men... Har tappat lusten för att sminka mig just nu, och tappat lusten för att sitta här - eller inte lusten, men orken.

Blev plötsligt fruktansvärt trött, ögonen går i kors och jag får kämpa för att hålla ögonlocken öppna.
Är väldigt sugen på att krype ner i soffan en stund, bläddra bland tv:kanalerna, men risken är då att jag somnar. Och jag vet inte, men tror inte att man bör sova för mycket heller - och kanske inte mitt på ljusa dagen.
I och för sig ser denna dag inte så ljus ut, grått och tråkigt ute - inte konstigt att man blir trött!

Jag tror att det är kaffe jag behöver, ja det kan nog vara så. Men har ingen mjölk hemma, så jag får vänta med kaffet tills Michael kommer hem - och då märker jag om han kommit ihåg att köpa med sig mjölk eller inte.

Drömma kan man väl få göra!


Jag Har blivit fullständigt förälskad i denna superläckra soffa. Ni kan ju inte annat än att hålla med mig om att den verkligen är snygg!
Ja, så då ska det "bara" sparas ihop ungefär 12.000kr, känns väl inte alls svårt...eller omöjligt.

Den kan köpas här:
Gif banner 234x60 Pink

Mysunge, söta set.



Här:
01 Banner

REA, 49,50 :-


Köp här:

01 Banner


Den där kataologen skrämmer mig

Nu har jag plockat undan lite här hemma, fixat och donat med lite smått som alltid behöver göras...jag börjar fundera på hur ofta man egentligen kan plocka undan och städa - det visar sig ju vara varje dag. Lite konstigt kanske, men så är det. Och egentligen har jag ingenting emot det alls, jag tycker ju att det är ganska kul ändå, eller vad man ska säga.

Om en liten stund ska jag ta mig mod att gå till brevlådan, jag tänkte att jag skulle hämta upp all förbannad reklam...och den där katalogen jag inte vågat hämta än.
Fick hem Haléns katalogen i torsdags eller om det var i fredags, jag har låtit den ligga - låtsats som att jag inte sett den i brevlådan - för att slippa ta upp den och bläddra... Nu tänkte jag att jag ska lägga den mellan all övrig reklam, låtsas som att den inte existerar och slänga den med detsamma innan jag ens tittar på framsidan.

Sweet


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Misslyckade försök

Jag har faktiskt försökt sova, men det har inte alls gått bra... Jag har försökt på alla tänkbara sätt, både i sängen och i soffan framför tv:n.
Dödstrött, men ingen ro i kroppen. Jobbigt när det är så.

Nu har jag tröttat ut ögonen en stund i alla fall, genom att spela diverse spel på FB. Förhoppningsvis kan jag nu göra ett nytt försök...jag hoppas på det.

Snart kommer Michael hem, ja om några timmar i alla fall. Underbart, imorgon kommer jag kunna somna utan några som helst svårigheter tätt intill honom


Ett litet tips, inkomst tips.

När du ändå sitter och bloggar, eller vad du nu har för dig - passa på att tjäna en slant extra samtidigt.

Registrera dig gratis nu och tjäna pengar!

Läckert


Halens Logga Vit 125x125


Effektivt natt-städ.

Lite har jag fått gjort, på ganska lite tid...jag är effektiv får man väl säga, för så säger man väl, eller?!
Tvätten är upphängd och en ny maskin påsatt (påsatt lät som fel ord vid prat om tvättmaskin, men man säger väl så med) så när denna maskin är klar är alla babykläder rena och fina inför ankomsten. Härligt!
Men stopp lilla bebis, du får vänta ett tag...än är det mer som behöver fixas, och du har det nog bra där inne i magen.

Jag har tvättat golven och dammtorkat lite här och där.
Så vad finns kvar att göra ikväll? Jag antar att vanligt folk nu antingen är på väg i säng, ser en film eller är ute och roar sig. Jag ska städa badrummet och vika ihop tvätten som jag nu provisoriskt lagt i soffan.
Sedan somnar jag nog gott...om jag inte kommer på mer som ska göras.

Vissa dagar tröttare än andra

Jag har varit hemskt trött idag, konstigt nog. Jag har ju verkligen inte gjort någonting alls... Men det sägs ju att en graviditet kan göra en trött emellanåt, så man får väl acceptera det faktum antar jag.
Och dessutom känner jag mig vanligtvis, för det mesta faktiskt, oförskämt pigg så jag borde inte klaga då tröttheten smyger på...sådana dagar har man ju vanligtvis ändå, gravid eller inte.

Har sovit en stund på soffan, det förtjänade jag nog. Och det behövdes då jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre och jag var på väg att somna rakt ner över tangentbordet.
Fortfarande trött, men ska få lite nytta gjord här hemma innan jag kryper till sängen för natten...har ju verkligen knappt gjort någonting alls idag, så jag får se till att ordna till det lite här - så att jag inte får allt för arga blickar när Michael kommer hem från nattjobbet imorgon bitti och här ser ut som ett bombnedslag.

Disk och tvätt maskinen är igång, väntar på att de ska bli klara så att jag kan ta hand om det rena innehållet.
Plocka undan lite, och vika ihop den tvätt som hänger på tork nu.
Ja, alltid hittar man någonting att sysselsätta sig med, och det tycker jag är bra.

Nu sitter jag och njuter av chokladpudding och en kopp kaffe innan jag lyfter mig ur stolen för att göra mer vettiga saker.

Love, love, love (skinnjacka)


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Snart har vi tvåveckors-mys att se fram emot!

Idag har det väl inte hänt så mycket, nej ingenting alls faktiskt. Dagen har gått ganska fort får jag väl säga, det börjar redan bli middagsdags.

Har inte hunnit med så mycket idag, har inte försökt hinna någonting heller - så...hmm.
Michael körde mig till jobbet imorse, eller i förmiddags säger man kanske när man pratar om 12-tiden. Och då började han också jobba, och slutar inte förrän 10:30 imorgon bitti. Känns tråkigt, men blir otroligt skönt när han kommer hem imorgon och vi vet att han har två veckors ledighet att se fram emot!

Det är så hemskt tråkigt att laga mat ensam och behöva äta själv, men äta bör man annars dör man sägs det ju...så jag får väl ta mig i kragen om en stund och fixa lite middag. Blir snabbt och enkelt, så då får det väl kännas okej att stå vid spisen och sitta vid middagsbordet ensam - falukorv och makaroner, kanon gott och snabbt!

Vardags kläder. Läckert...


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Det finns inget alltid, men aldrig existerar

Tankarna snurrar...

Jag har kommit på att alltid inte alltid betyder alltid, men aldrig däremot är så mycket starkare...aldrig betyder alltid aldrig.

Jag vet inte om någon förstår vad jag menar, och jag vet inte om jag kan lyckas förklara. Och jag orkar inte heller...men någon förstår kanske poängen, om inte annat gör jag det.

Orolig för att jag faktiskt skulle föda

Natten till igår kände jag av hemska sammandragningar...hela magen spände sig till en hård stenballong och det tryckte så in i ... neråt. Var för en liten stund orolig för att jag faktiskt skulle föda.
Gick upp ur sängen en stund, och det hjälpte lite grann. Det var bra det, för annars hade jag nog väckt Michael vilken sekund som helst den natten.

Jag kände av en och annan sammandragning igår också, blev lite orolig...jag har läst omkring lite och förstått att sammandragningar brukar komma lite senare, när man väntar första barnet. Det känns som att jag blir lite dum i huvudet av att vara gravid, man oroar sig för allt och vill kolla upp minsta lilla konstiga tecken på någonting...

Jag ringde till sjukvårdsrådgivingen och uttryckte min oro, sköterskan där vågade inte svara på någonting utan tipsade mig istället att ringa till Varbergs sjukhus, vilket jag gjorde och där blev kopplad till en gynekolog/barnmorska.
Denna sa till mig att det lät lite för förvärkar, eftersom att jag hade haft det natten innan och det fortsatt under dagen - men att det givetvis kunde vara sammandragningar och ingenting att oroa sig för förrän de började bli smärtsamma. "När de börjar göra ont är du nog en kandidat för förlossningen, du är faktiskt såpass långt gången" blev hennes svar. Jag satt och bara gapade...vad menade hon? Jag är inte långt gången, herregud - jag kan inte föda barn nu. Skrutten ska inte komma förrän i november!
Michael och jag pratade om vilken panik det blivit om det visade sig vara dags snart...vi har ingen spjälsäng ännu, inget skötbord, ingen vagn, ingen barnstol. Oj...men det hade väl löst sig i sådana fall.

Nu ska jag ta det lite lugnt, så att den sötnöten stannar där inne ett tag till.
Tydligen kunde sådana här saker, enligt barnmorskan, uppstå då man haft det mycket omkring sig, stressat och oroat sig - och det har väl inte direkt varit lugnt det senaste.

Huvudsaken är ju att skatten mår bra!

Och hur har det nu gått med graviditeten sedan sist jag skrev? Hmm, jo - det händer en hel del faktiskt...oroligheter dyker upp, men man får försöka ta allt med ro - det kunde ju varit värre, det är väl så man får se det. Huvudsaken är att vi vet att bebisen mår bra, och det tar jag för givet med all den kraft h*n har i sina ben!

I förrgår var vi inne i Göteborg och tittade på ett uppträdande, inte vilket uppträdande som helst; Hardcore Superstar spelade på Kulturkalaset. Och ja - lika grymt som vanligt!
Grymt tyckte även bebis att det var, oj vad h*n sparkar och lever omkring såfort musik är igång - likadant här hemma när vi höjer volymen på stereon - roligt!
Tyvärr klarade jag inte av att stå i folkmassan under hela uppträdandet, fram emot slutet var jag tvungen att gå åt sidan...kände hur det började snurra i huvudet och hur jag tappade fokus på allt runt omkring - och tilläggas bör att jag hade vattenflaska med mig och drack ordentligt hela tiden, så man kan inte skylla på det. Ställde mig en bit bort och efter ett tag kände jag hur benen började domna och jag såg allt i slowmotion, jag var liksom inte vid medvetande. Killen som stod bakom mig tog tag i min axel när han såg hur jag började vingla "Hur mår du?" Det tog ett tag innan jag svarade "Jag mår bra..." och återvände till Michael för att få med honom ännu längre bak. Blev genast bättre när vi kom därifrån och jag fick sätta mig ner...

Igår eftermiddag kom ytterligare ett svimanfall. Jag var på väg att svimma, trillade in i bokhyllan och välte ner massa saker...krasch, glassplitter över hela vardagsrumsgolvet. Hmm...men det gick bra med mig, och därefter mådde jag bra.
Skumma anfall jag får!

Och jag har fortfarande, vad jag vet, inte gått upp ett kg. Känns lite oroande, men barnmorskan har ju sagt åt mig att jag absolut inte behöver tänka på det - och inte ska oroa mig.
För bebisens skull är det absolut ingen fara, det är för mig det kan bli jobbigt fram emot slutet bara...men det ska jag nog klara ändå, som jag alltid tänker nu för tiden; Huvudsaken är ju att skatten mår bra!

Super läcker höst-outfit


Här:
ellos_440x220_jpeg

It only hurts when I'm breathing

Jag tänker på farmor varje dag, och jag saknar och jag längtar så att det smärtar inombords. Jag vill ringa och jag vill åka dit...
Jag har gråtit väldigt lite känner jag, på något sätt känns det som att jag blivit ganska kall i allt som rör det som hänt. Kanske har chocken ännu inte lagt sig?

Trots att jag egentligen inte har lust att göra speciellt mycket just nu, och jag känner absolut inte för att träffa massa folk - så vi har mest varit hemma, men jag har ändå sett till att hela tiden varit sysselsatt med någonting. Allt från tvätt, till bokläsning och allt jag kommit på att man kan göra för att stänga av...
Jag tror att jag har stängt av lite för mycket kanske, och gömt mig när det har blivit som tuffast, och på något sätt låtsats som att allting är bra.

Jag befarar att det är så att jag på något sätt fortfarande vägrat ta till mig den hårda sanningen. Begravningen ska äga rum den 3:e september. Kanske är det först då det verkligen går upp för mig att hon faktiskt är borta, för alltid?! Jag är rädd för att det är då jag faller på riktigt...men på något sätt måste jag ju hela tiden försöka trycka bort saker som får mig att falla för djupt, för jag får inte falla nu - jag får inte ramla ihop. Jag har en liten bebis att tänka på, och jag vet så väl att farmor vill att vi ska ha det bra - jag ska göra mitt bästa för att fortsätta vara stadig!

It only hurts when I'm breathing
My heart only breaks when it's beating
My dreams only die when I'm dreaming
So, I hold my breath - to forget

Tillbaka till verkligheten

Jag måste komma tillbaka...ja, det börjar väl bli dags att bli lite bättre på att uppdatera här.
Dagarna bara passerar, jag vet inte vad jag gör med tiden - men jag hinner inte skriva i alla fall - eller jag hade kanske hunnit, om jag prioriterade på annat sätt.
Men vad har jag prioriterat det senaste då? Ingenting alls egentligen... På något sätt har tiden stått still, trots att dagarna i almanackan har bytt namn från måndag till tisdag, från tisdag till onsdag och så vidare.

Michael har nu precis åkt iväg till jobbet, ikväll slutar han 22:00. Imorgon jobbar han natt...det känns alltid lika tråkigt - men på något sätt känns det ganska lätt att stå ut ensam imorgon natt - för det är hans sista arbetspass.
Sedan är han ledig i ungefär två veckor tror jag, innan hans skola drar igång igen.
Och vad ska vi göra under de lediga dagarna? Jag har bara en sak i tankarna - vi ska ligga hela dagarna och bara smaska på varandra och njuta. Så kommer det väl såklart inte bli, man kan ju inte ligga hela dagar och bara göra ingenting...men vi har i alla fall ingenting speciellt planerat, och det tror jag att han bara tycker är skönt! Det är ju helst så det ska vara när man är ledig - tomt på schemat!

Farmor - jag saknar dig!

Allting har legat lite på is de senaste dagarna, det har inte funnits tid eller ork från min sida att göra någonting alls. Och det sista jag har tänkt på dessa dagar har varit att gå in här och uppdatera.

Egentligen känner jag mig inte mer kraftfylld nu än igår, eller i förr går, men på något sätt måste man tvinga sig tillbaka till vardagen - och ett bra steg in i vardagen är kanske att hålla denna blogg öppen. Och att skriva brukar ju hjälpa i svåra tider, det är för mig en bra del av bearbetning - men just nu känns det omöjligt att bearbeta det som hänt.

I torsdags, den 5:e augusti, inträffade det jag vetat skulle komma förr eller senare - men aldrig kunnat förbereda mig på. Jag vaknade av ett Sms från pappa & Kicki - dem var på väg hit...och jag förstod genast vad det gällde.
Farmor hade gått bort...(blev en lång paus efter den meningen, tungt skrivande)
På något sätt tog jag inte till mig det jag hörde, man blir ju chockad liksom. Istället för att falla ihop på golvet i gråt tog jag hand om disken, satte på kaffe och bäddade sängen innan det ringde på dörren. Hur fan kunde jag tänka på sådant liksom? Men så reagerade jag, och alla tar vi in svåra besked på olika sätt.

Jag kan inte påstå att jag än idag har förstått vad som har hänt egentligen. Jag sitter, varje dag, och tittar på korten på mig och farmor som hänger på kylskåpet och funderar över vilken dag jag ska åka och hälsa på henne...när jag plötsligt för en sekund påminns om att jag aldrig mer kommer kunna göra det. Tårar rinner ner för mina kinder, men snabbt därpå stängs allt av igen och jag fortsätter med vardagen som om ingenting hade hänt.
Igår kom jag på mig själv, sittandes på balkongen, med att slå in farmors telefon nummer - inget svar...tut, tut, tut. Återigen skakas jag av den hårda sanningen - aldrig igen kommer någon svara på det numret.

I dessa ögonblick, då jag förtränger verkligheten och tror att det inte har hänt tänker jag på ett par verser i Christina Aguileras "Hurt";
"There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there...

"There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back"

"If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away"


I tisdags, den 3:e, publicerade jag inlägget med rubriken "Hur ska jag klara mig den dagen jag står ensam kvar?"
Inlägget avslutades med;
"Farmor; Jag älskar dig, du har alltid betytt så otroligt mycket för mig. Alltid ställt upp och alltid funnits...min stöttepelare i livet. Hur ska jag klara mig den dagen jag står ensam kvar?"
Jag borde kanske inte påstå att jag står ensam kvar, för jag har så många betydelsefulla människor omkring mig som stöttar och förstår, så ensam är jag inte...men det är någon viktig som saknas, och det gör förbannat jävla ont!

Nice outfit


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Ett helt ointressant blogginlägg

Det blev ju lite fel igår, Michael var snabb på att rätta mig men jag ändrade det aldrig. Han slutade inte 09:30 imorse, han slutar ju inte förrän 12:00.
Jag är nog ett par dagar för långt fram i kalendern, det är på fredag han slutar "tidigt" - 09:30.
Men nu kommer han snart hem.

Jag har hunnit äta lite frukost, på balkongen i solskenet - gott gott gott. Mackor och kaffe, njutfull morgon!

Nu väntar jag på att Michael kommer hem, och när han är redo ska vi åka till Mölndal och hälsa på hans syster med familj. Ska bli trevligt!
I eftermiddag blir vi bjudna på middag hos mamma & Kent, gött gött.

Detta måste ha blivit det mest ointressanta och tråkigaste inlägget på bloggen hittills tror jag, men man får helt enkelt acceptera att det kan dyka upp ett och annat likt detta med jämna mellan rum.

Nu blev det tomt efter trevligt fika besök

Jag fick besök, åh så trevligt.
Mamma, Kent & lillebror kom och fikade hos mig. Jag bjöd på kaffe, juice, glass och pepparkakssockerkaka. Har i vanliga fall aldrig annat än kaffe att bjuda på, så det var ju trevligt att jag hade lite onyttigheter att ställa på bordet vid detta fika-besök.
Kul med sällskap en stund.

Nu blev det tomt och tyst igen, så då var jag givetvis tvungen att fort som bara den sätta mig här för att hålla mig sysselsatt och låta tiden ticka iväg.
Jag har inte fått gjort någon nytta i garderoberna ännu, som jag hade tänkt...får väl se om jag får gjort något idag, annars har jag väl tid andra dagar också. Kläderna springer nog inte iväg.

Hur ska jag klara mig den dagen jag står ensam kvar?

Jag pratade precis med pappas tjej, Kicki, för att höra hur besöket hos farmor har varit idag. Och det var inga roliga nyheter jag fick, det blir värre för varje gång.

Farmor blir sämre och sämre, numera sover hon i stort sätt konstant hela tiden, hon orkar inte längre gå upp ur sängen. Vid besök är hon vaken en liten liten stund, men orkar knappt prata någonting alls.

Det är så tungt det här, så förbannat jävla tufft och jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte göra någonting, trots att jag mer än gärna vill, för att farmor ska bli frisk igen eller bättre, men frågan är vad jag ska göra nu den sista tiden, hur jag ska fatta mina beslut.
Jag hade i tankarna att åka till henne imorgon, men jag blev faktiskt lite avrådd från att göra det. Pappa & Kicki menar att farmor inte längre har någon som helst glädje eller nytta av besök, och hon orkar ju knappt ändå liksom. Och för mig blir det väl med sannolikhet värre av att åka dit, och se henne på detta vis.

Jag vill minnas henne som den hon alltid varit - min alldeles underbara farmor, min favorittant som man kunde skämta med, sitta och skratta med när vi drack kaffe. Jag vill inte minnas henne som en sjukling i en sjukhussäng. Men om jag väljer att inte åka dit så kommer det en dag då jag ångrar ihjäl mig och för alltid kommer anklaga mig själv för att inte besökt henne tillräckligt ofta.

Hennes sista önskan är att få träffa mitt lilla barn, hennes lilla barnbarns barn. Men det är inte beräknat förrän i slutet av november...och tiden går för sakta och sjukdomen går för snabbt framåt - jag är rädd för att hon inte hinner vänta...
Kicksi sa idag att hon har en känsla, efter att ha besökt farmor, att det inte längre rör sig och månader eller veckor - det handlar nu om "sista dagar"...

Farmor; Jag älskar dig, du har alltid betytt så otroligt mycket för mig. Alltid ställt upp och alltid funnits...min stöttepelare i livet. Hur ska jag klara mig den dagen jag står ensam kvar?

Härlig outfit


Här:
Halens Logga Grå 2 120x90

REA! Super billig klänning


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Är ölen nyttigare när den är alkoholfri?

Michael jobbar till 09:30 imorgon bitti...jag tycker inte alls om hans nattpass, men det vet ju alla vid det här laget. Men någon måste ju jobba, och han är så duktig som gör det. Och det är inte många jobbpass kvar för honom nu, sedan är han ledig ett litet tag innan hans skola drar igång igen.
Och då får jag somna och vakna bredvid honom alltid igen - längtar!

Jag har funderat på hur jag ska fördriva dagen och få tiden att gå fortare, och jag tror att jag har kommit på några förslag om ingenting roligare dyker upp.
Förslag nummer 1: Jag har på tok för mycket kläder, ändå gnäller jag att jag inte har några alls. Men jag har liksom sparat massa kläder som jag "kanske kan ha någon dag", men dem förblir oanvända. Det är ingen ordning alls i garderoberna, och nu börjar jag behöva plats för bebiskläder. Dessutom har jag inte ens packat upp alla kläder sedan vi flyttade in här (ett år sedan), jag har fortfarande två svarta sopsäckar som står ouppackade med kläder - illa det här, plus den kaosliknande garderoben där jag har kläder från golv till tak i stort sätt för att hyllorna och lådorna inte räckt till.
Förslag nummer 2: Häromdagen köpte jag en ny bok, Nikki Sixx (från Mötley Crüe) självbiografi; The Heroin Diaries. Jag började läsa den igår kväll och fastnade direkt, var svårt att lägga ifrån sig den för att sova. Kan bli ett riktigt bra tidsfördriv, spännande.

Och kvällen ska jag spendera i badkaret en stund, med en kall go öl som jag köpte mig på kvantum i samband med glassen. Undrar om glass och öl är en bra kombination för att gå upp i vikt? Eller är ölen nyttigare när den är alkoholfri?

Underbara unge där inne!

Nu har jag precis kommit hem från Mvc. Idag tyckte jag att det var ett givande besök, vilket jag i vanliga fall inte brukar tycka. Kanske beror det på att vi träffade en annan barnmorska idag?! Våran barnmorska har semester, så vi hade en extratid inbokad hos en annan, mest för att dem ville kolla så allt var bra och det inte skulle dröja så mellan besöken.
Vi har inte riktigt känt oss fullt nöjda med den barnmorska vi har, men jag har efter varje besök tänkt att "Jag får ge henne ett besök till, det blir kanske bättre" och nu känner jag att det gått ganska lång tid, och inte är så mycket kvar - så nu orkar jag inte krångla med att byta.

Idag pratade vi en del om bland annat de föräldrarträffar vi fått inbjudan till, lät intressant och givande - så dem måste vi försöka gå på tycker jag.
Pratade om amning och annat bra att veta också...fick en broschyr jag ska läsa under dagen.

Jag tog också upp min bestående rädsla för att jag inte går upp i vikt, hon blev lite orolig och vi vägde mig igen - och jag hade gått upp 3 hekto, illa!
Jag fick order om att äta glass varje dag, det ska tydligen vara det sämsta att äta om man vill gå ner i vikt, så det måste ju vara det bästa för att gå upp i vikt, eftersom att det innehåller både fett och massa socker. Så nu har jag tillåtelse att äta onyttigt och gott varje dag, inte alls dumt. Vilken lyx!

Jag har också köpt järntabletter idag, det är på tiden att börja med dem nu eftersom att tröttheten börjar komma smygandes tillbaka - förhoppningsvis blir det inte värre, kanske bättre.

Det bästa med besöket var när vi fick lyssna på skattens hjärtljud - ååh, underbara unge där inne!

Morgonkaffebesök. Snart iväg till Mvc.

Idag skulle jag ha legat och sovit till 12 egentligen, hade inga planer alls på att gå upp tidigare - jag behöver sova, verkligen.
Men storebror ringde och väckte mig strax efter 10, då ville han ha en kopp kaffe - och givetvis fick han det. Var ju ett tag sedan han kom sådär "oinbjudet" (men välkommen) på morgonkaffe, så jag ställde upp imorse.

Sedan han åkt har jag inte hunnit göra så mycket, ska sätta fart nu tänkte jag.
Ska försöka få liv i Michael, det är ju minst en timmas arbete i det. Och sedan sminka mig och fixa till lite. Ska vara på Mvc kl 14:00, sedan börjar Michael jobba 15:00.

Mysig dag igår

Igår åkte vi till stranden en stund efter att Michael hade kommit hem från jobb och klippning.
Åkte med mamma och lillebror, och där träffade vi resten av familjen kan man väl säga. Storebror & Camilla, Camillas systrar och en kompis till dem.
Låg där ett par timmar och hade en trevlig stund, trots att vädret egentligen inte var kanon - ett och annat moln som störde emellanåt, men det var skönt ändå.

Sedan hem och fixa iordning oss för att åka in till Frölundaborg och titta på Frölunda Indians ispremiär. Var roligt, men roligare blir det när mer allvar är i leken - när matcherna drar igång på riktigt.

Efter tittandet på hockeyträningen åkte vi hem till mamma, Kent & lillebror och tog en kopp kaffe. Det är svårt att hålla sig därifrån, vi springer ner deras dörr emellanåt - stackare.

Sedan hem och gick över till grannen som så snällt hade erbjudit oss barnkläder. Och oj va kläder det var! Och mycket mycket fint.
Vi hade en supermysig stund i soffan igår, Michael & jag, satt och tittade igenom alla kläder och oj va man längtar!
Tack Anna, för kläderna - hur gulligt som helst. Så tacksam!

Trött, tröttare, tröttast - alltid!

Idag måste jag verkligen ta mig till ett apotek och köpa mina järntabletter som jag fått order om utav min barnmorska. Jag känner mig tröttare och tröttare för varje dag som går, oavsett hur mycket jag sover och oavsett hur lite jag gör.
Jag skulle börjat med dessa i början av juli egentligen, men jag valde att avstå ett tag. De är ju inte för bebisens skull, utan för min egen skull...och jag har ju inte känt mig speciellt trött egentligen. Och jag vill absolut inte hålla på och trycka i mig en massa tabletter om det inte verkligen behövs.

Men nu tror jag att min barnmorska hade en poäng med det hon tipsade mig om, så jag får se till att börja med dessa nu - en månad försent, men bättre sent än aldrig säger man väl.

Ingen kommer tro mig. Men vet ni vad?

Det är helt otroligt det här - ingen kommer tro mig. Men vet ni vad? Jag har kunnat sova i sängen inatt, ja jag somnade faktiskt - det måste ha varit ett tecken på att jag verkligen verkligen verkligen var trött.
I vanliga fall när Michael jobbar natt och jag är ensam hemma kan jag nämligen inte somna i sängen, jag har svårt att somna överhuvudtaget. Brukar därför ligga i soffan och titta på tv tills ögonen helt enkelt ger upp och jag däckar av. Men igår var jag trött, och hade ont i ryggen - så jag tänkte, för ryggens skull, att jag skulle försöka somna i sängen. Och det gick, va bra!
Men det betyder såklart inte att jag saknade honom mindre igår än vad jag brukar!

Jag gick upp strax innan 10 imorse, varför vet jag egentligen inte. Jag hade ju kunnat sova hur länge jag ville idag. Men jag fick för mig igår att jag ville vara vaken när Michael kom, så jag ställde klockan på 09:30, och gick upp strax efter att den ringt imorse.

Jag har plockat undan lite här hemma nu, sånt där småpill som alltid ska göras - plocka undan saker, bädda sängen, ta hand om disken osv. Vardagliga ting helt enkelt.

Michael har dock inte kommit hem ännu...han är iväg hos frisören, han hade tur och fick tag på en snabb akut tid kan man väl säga, han behövde ju klippa sig har han ju gnällt om ett tag nu. Men snart kommer han hem, nyfriserad och fin.

Nice till vardags


Här:
Halens Logga Grå 2 120x90

Pinky, plagg under hundralappen


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Klänningar till rea-priser



Här:
Halens Logga Grå 2 120x90

Haft fullt upp hela dagen, nu är det ensamt

Idag kom mamma & Kent och hämtade mig & Jonathan, strax innan tolv - samtidigt som Michael begav sig till jobbet.
Vi hade som plan att antingen (beroende på vädret) åka till Universeum eller Fun City...vädret såg inte lovande ut, så vi valde Universeum. Men vi märkte ganska snart, ungefär när vi kom in till Göteborg, att Fun City faktiskt hade fungerat perfekt idag. Men vi orkade inte ändra på planerna då.

Efter ett par timmar på Universeum åkte vi hem till mamma & Kent, där fikade vi - lite för mycket faktiskt.
Först smörgåsar och kaffe, direkt efter bullar och kakor, sedan kom glassen fram - blev proppmätt. Och vi alla undrade hur vi egentligen tänkte, eftersom att vi strax därpå skulle börja med middagen.
Men vi fick i oss middagen också, efter en timmas mag-vila. Idag bjöds där på kotletter, pommes, bearnaisesås och sallad - gott gotti gott gott. Skönt att slippa laga mat hemma, och speciellt när jag är ensam hemma.

Nu kom jag hem för en alldeles liten stund sedan, efter en hel dag med mamma och familj. Myspys!
Vi var på Maxi och handlade också, nu innan dem körde hem mig. Vi gick där i lite mer än en timma, haha - illa. Gick omkring och bara snurrade mest, men skönt att slippa stressa.
Så nu har jag fyllt upp kyl och frys lite, blev ingen storhandling - men det som var slut finns åter på plats i alla fall.

Michael jobbar natt inatt...känns jobbigt redan. Tragiskt! Det är verkligen sjukt jobbigt att vara ensam hemma, och att inte få somna och vakna bredvid honom. Men nu är det inte många veckor kvar - jag får stå ut helt enkelt.

Jag har köpt en present till Michael idag också faktiskt, ingen aning om han vill ha den - men det tror jag...och om inte han vill ha den så vill jag - kanon bra att göra så ju.
Ikväll, när jag inte längre vet vad jag ska göra och inte kan somna för att jag är ensam, ska jag baka. Så kan vi äta god nybakad frukost imorgon bestående av pepparkakssockerkaka och varsin cola - låter väl som en fin måndags-frukost?!

Borde uppdaterat igår, men orkade inte

Igår orkade jag verkligen inte skriva, jag hade ingen lust alls. Och kände mig ganska slut mentalt.

Dagen började med att jag åkte och jobbade, i samma sväng som Michael åkte till jobbet. Jag får väl tillägga att jag inte har lika långa arbetspass som honom, så jag har ingenting att klaga över.
Mamma jobbade ett par timmar igår också (på samma ställe) så efter jobbet åkte jag med henne med till storebror och familj för att hämta lillebror som hade varit där en stund. Tog där en snabb kopp kaffe på den nybyggda altanen som var jätte fin! Storebror är minsann en händig man han, så duktig så.
Sedan åkte vi hem till mamma och fikade en snabbis, innan mamma & Kent skulle iväg till ett par vänner.

Planerat var det att även Jonathan skulle åka med mamma & Kent, men han ville verkligen inte - och eftersom att Michael jobbade till 22 igår kväll och jag var ensam utan planer erbjöd jag lillebror att följa med mig hem istället - och det ville han så gärna.

Pappa & Kicki (pappas särbo) kom och hälsade på mig när vi hade kommit hem, det betydde mycket - var ett tag sedan. Med sig hade dem kinamat - mums mums mums.
Jobbigt att det är mycket prat, såklart, om farmor och allt runtomkring - jag bryter ihop bara jag tänker på det...men man måste ju prata om det, det är väl nyttigt antar jag.

Mamma & Kent kom någon gång strax efter 23-tiden om jag inte minns helt fel, för att hämta lillebror. Vi fastnade vid kökbordet ett par timmar, med kaffe - och grabbarna (Kent & Michael) tog sig en jäger och öl.
Klockan blev 01:30 innan dem åkte, och då hade trötta lillebror somnat i soffan. Mamma försökte väcka honom för att få med sig honom hem, men det var omöjligt. Istället fick han sova kvar här hos mig & Michael, och han verkar ha sovit gott på soffan hela natten.
Och han bjöd på lite sovmorgon imorse, han kom inte in och väckte mig förrän 09:40 - det var skönt!

Outfit-tips, vill ha!


Här:
Lindex 04 GIFBanner

RSS 2.0