Idag orkar jag inte

Jag orkar inte skriva någonting idag, det blir uppdaterat imorgon istället, om orken och lusten är tillbaka då.

REA, check it out!


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Cool vardagsoutfit.


Här:
Lindex 04 GIFBanner

Jag skiter fullständigt i vad "Gud" har för mening eller behov

Tårarna rinner och det bränner bakom ögonlocken, en stor klump i halsen och det är svårt att andas helt enkelt.

Jag förstår nu mer och mer varför min syn på "Gud" är så negativ som den är, och jag får fler anledningar att hata den påstådda personen.
Första gången jag insåg att någon Gud inte finns, att jag bett mina kvällsböner "Gud som haver barnen kär..." förgäves var när min farbror dog. Hur kunde Gud, som sägs vara så god, ta en annan människas liv, ta en betydelsefull människa ifrån oss? Hur kunde Gud besluta att en far skulle lämna sin son?

Därefter har bevisen för att djävulen existerar mer än Gud visat sig gång på gång i mitt liv.
Och nu har jag inte ens något tvivel kvar - nu vet jag att någon god man med goda makter inte finns. Och finns han så hatar jag honom för det han ställer till med!

Somliga tycker kanske att jag har en väldigt hård syn på det här, och att jag trampar lite över gränsen... Men jag tillägger här att jag inte på något sätt har någonting emot folk som tror, det är säkert jätte bra för er!
Farmor tror, pappa är kristen troende han också. Och många andra runt omkring mig. Men jag är det inte, men jag dömer ingen för att tro! Alla gör vi egna val om vad vi vill tro och inte tro...

Kom nu inte med era kristna tankar och värderingar om att "Gud har en mening med allt han gör" eller som jag fick höra när min farbror dog "Gud behövde honom någon annanstans". Jag skiter fullständigt i vad "Gud" har för mening eller behov, jag har behov av min farmor i livet, och min bebis har ett behov av att få vila i den tryggaste och säkraste famnen, hos sin gammelfarmor, om så bara för en gång!

Det kommer aldrig igen bli som förut, och det gör så jävla ont!

Älskade favorit-tanten, farmor, åkte tillbaka till sjukhuset redan igår. En natt klarade hon hemma...eller, klarade är väl fel ord, eftersom att det var just därför - för att hon inte klarade det, som inläggning återigen behövdes.
Och den här gången är det för att stanna...inte på sjukhuset, men dem ska snart ha ett nytt vårdmöte och då besluta vart hon kan bo. För hemma fungerade ju inte, inte ens med hemtjänstens hjälp två gånger om dagen. Hon är dålig, och jag börjar inse det nu.

Jag förstod redan från början av allt detta att hon var ordentligt sjuk denna gången, men jag ville inte sluta hoppas och jag kunde inte sluta tro på att mirakel kan ske på något sätt.
Men jag vet och förstår nu att det inte blir bra igen, aldrig någonsin. Det innebär att jag aldrig igen kommer få sitta och dricka kaffe med henne i hennes lägenhet, jag kommer aldrig mer få "bråka" med henne om vem som ska diska innan jag åker därifrån. Det kommer aldrig igen bli som förut, och det gör så jävla ont!
Och påpeka inte för mig att det "kanske blir lättare att ta när smällen kommer, när man kan förbereda sig", för det fungerar inte så. Man kan väl för helvete inte förbereda sig på att någon man älskar bara försvinner för att aldrig mer återvända? Man kan väl för fan inte förbereda sig på att säga hejdå?

Älskade lilla barn, jag längtar efter dig!


Shopping. Vart?


Omröstning:
Vart shoppar du mest?


Bjuder på en tjuvtitt av höstnyheterna som snart kommer

Tog en titt in och tjuvkikade lite på nyheterna som ännu inte anlänt, men snart kommer att finnas i butik:



Jag bara måste få Michaels tillåtelse att köpa byxorna och koftan när de anlänt i butik...helst byxorna, om jag så ska stjäla dem så ska dem finnas i min garderob.

Här:
Lindex 04 GIFBanner

Jumpsuit. Hjälp mig fatta beslut...


Jag har velat ha en sådan en längre tid, men kan ändå inte bestämma mig för om jag tycker den är snygg eller ful. Det är dubbla känslor kring det, faktiskt...
Men den ser ju så hemskt go och skön ut!

Förr: 499 :-
Nu: 349 :-
Här:
Lindex 04 GIFBanner

Havandeskapsförgiftning? Fick fullständig panik!

Igår när vi kom hem stod jag inte ut längre...
Under hela dagen, från det att jag klev upp på morgonen, hade jag haft ont i magen, flimmer framför ögonen och huvudvärk. Ville dock inte oroa Michael i onödan, och speciellt inte eftersom att vi var bland folk och så där hela dagen, ville ju inte förstörsa någonting...dumt tänkt, kanske, men men - det är ju så jag fungerar.

Hur som helst, när jag kom hem började jag oroa mig rejält eftersom att flimmret och de andra symtomen inte hade avtagit.
Ringde sjukvårdsrådgivningen och sköterskan i telefonen lyckades skrämma upp mig ordentligt genom att tala om för mig att symtomen liknade havandeskapsförgiftning. Jag ifrågasatte hennes gissning och tyckte det lät lite väl tidigt i graviditeten, men hon stod på sig och tyckte att vi genast skulle uppsöka läkarvård.
Detta gjorde vi såklart!

Väl framme på akuten togs blodtryck på mig - som visade sig vara alldeles utmärkt perfekt. Träffade lugnande sköterska samt läkare som båda sa åt mig att koppla av och försöka stänga av oron. Lättare sagt än gjort, givetvis, när man blivit så uppskrämd.
Michael var bra skärrad han också, stackaren...var ju inte min mening att skrämma upp honom så, men jag blev så sjukt rädd av diagnos-gissningen sköterskan i telefonen gjorde.

Jag blev helt friskförklarad och fick åka hem igen, vilket kändes skönt!
Det konstaterades att det hela berodde på (minns inte vad dem kallar det i läkarspråk) någon slags graviditetsmigrän, som tydligen drabbar en och annan gravid. Jobbigt att drabbas av men absolut ingen fara för varken mig eller bebis, och det är det viktigaste!

Jag försöker hålla mig för skratt

Igår hade vi en mysig dag i Mellerud. Var och besökte Michaels farmor, som jag sa att vi skulle. Blev lite ändrade planer innan vi åkte, svärmor kunde tyvärr inte åka med eftersom att hon blev dålig - men hoppas hon mår bättre nu.
Istället blev det jag, Michael & Kjell som åkte.

Vi bjöds på räksmörgåsar och kaffe när vi anlände till Michaels farmor. Sedan hjälpte Michael & Kjell henne med att sätta upp en ny gardinstång och gardiner, blev så fint så - händiga män det där.
Sedan umgicks vi ett tag innan vi begav oss ut på restaurang och åt middag. Jag såg direkt vad jag ville ha, en fläskfilé Oscar såklart. Och gott smakade det!

Var trevligt att träffa Berit igen, och nästa gång vi åker och besöker henne har vi hennes lilla barnbarn med oss - det ser vi fram emot, såklart!

Och hemresan var en riktigt rolig färd måste jag säga, men jag tror inte att Kjell tyckte det var lika roligt - så jag vågar inte skratta för mycket åt det här nu, om han läser...

Sex and the City 2, kanon!

Nu har jag precis tittat klart på filmen, Sex and the City 2. Jag gillade 1:an, men 2:an var betydligt mycket bättre får jag nog säga - och vackert budskap som framkommer.
Jag blev förvånad, och det är alltid kul. Jag har faktiskt inte hört så bra saker om film nummer två, många som sett den har sagt att den inte alls var bra - men jag går emot, den är riktigt bra!

Hur jag ska kunna somna vet jag inte, jag är dödstrött i både kropp och själ, men finner ingen ro. Jag trodde jag skulle somna till filmen, det brukar jag ju göra...men det gick inte alls idag.
Nu räknar jag timmar tills det är dags att gå upp, och Michael kommer hem. Klockan ringer 08:30 imorgon bitti, dags att då göra sig i ordning och Michael är hemma strax efter kl 10:00, och då beger vi oss iväg direkt, till Mellerud, för en dag med Michaels farmor.

Jag gör ett nytt försök att somna, till skitprogram på tv:n.

Nu ska jag gå på monstermyggjakt

Nu har lillebror åkt hem och genast blev det tomt och ensamt...tycker inte alls om när det är såhär tyst, tokigt obehagligt. Nästan så att jag funderar på att dra igång stereon på högsta volym, men det är kanske dumt när klockan är mycket och det är vardag.
Vi har tittat på film och myst med chips och godis, först Ice Age 3 och därefter Scooby Doo och samurajsvärdet. En omgång Skitgubbe hann vi med också, och jag förlorade...såklart.

Nu ska jag klicka omkring lite, sedan blir det en dusch och därefter kryper jag ner i soffan och tittar på Sex and the city 2 som bästa Michael såg till att fixa åt mig innan han åkte hemifrån. Säkert missar jag hela filmen och somnar gott, men då får jag göra ett nytt försök en annan dag.
Tyvärr kommer det ju nu ett par nätter när jag är ensam, så då är det ju bra om jag har någonting att sysselsätta mig med, en bra film - som precis som jag nämnde också är en otroligt bra sömn-hjälp...jag som annars har så svårt att få ro i kroppen och somna när jag inte har en härlig pojkvän bredvid mig som klappar mig på pannan.

Åh fy, nu satt världens största mygga på min arm och sög blod. Jag skojar inte - den var ordentligt stor! Tyvärr blev jag så rädd så jag fick den att flyga iväg, så jag hann inte slå ihjäl den...och jag behöver mitt blod för mig själv, så nu ska jag gå på monstermyggjakt för jag vill inte dela säng med den där...då sover jag hellre ensam!

Ibland är det tungt, nu är det tungt

Det är en tung dag idag känner jag, mår inte alls bra. Man kan inte alltid vara stark, man kan tyvärr inte alltid må bra och känna glädje och lycka bland allt elände.
Ibland räcker det inte till helt enkelt...

Lillebror är här nu, han lyfter upp mig lite i alla fall. Myser i soffan, tittar på Ice Age 3 och ska nu unna oss lite chips!

Jag önskar att jag kunde packa och åka nu

Jag pratade precis med farmor, i telefonen, hon kom hem från sjukhuset idag. Det gjorde ont i mig att höra vilket skick hon var i, hon är sämre idag än igår...jag förstår inte hur hon ska kunna klara sig hemma?! Hon själv visste inte heller, men hennes önskan är att få vara hemma - så det får väl bli så.

Jag önskar att jag kunde släppa alla planer och allt runt omkring och åka till henne nu. Vara hos henne ikväll/inatt, lika väl som att sitta här och titta på Tv kan jag ju sitta där - och samtidigt känna mig behövd och göra någon nytta för någon som alltid ställt upp för mig.

Love it! Höstens coolaste outfit


Här:
ellos_440x220_jpeg

Mums. Supernice!


Här:
ellos_440x220_jpeg

Hur ska jag fördriva tiden idag?

Idag blir det en ensam dag för mig... *Snyft!*
Michael jobbar nu, började kl. 09 och slutar 12, kommer då hem och har "rast" tills han börjar igen kl. 15 och jobbar då till 10:00 imorgon bitti... Ja, det kommer bli tomt här och ensamt, men jag får inte gnälla över det - han är duktig, men givetvis saknar jag honom när han är borta.

Jag ska tvätta idag, och gör väl kanske någon annan nytta här hemma också tror jag. Tvättar mellan 14-17, så där går ju ett par timmar.

Imorgon bitti, i stort sätt precis när Michael slutat jobba, ska vi åka till Mellerud och hälsa på Michaels farmor. Det ska bli jätte trevligt, såklart.
Eftersom att det är en bit så blir det ju inte så att man bara åker dit spontant, det har blivit som en dags tur på somrarna liksom. Förra sommaren var hon i och för sig här istället, eftersom att hon ville se våran nya lägenhet.
Blir en trevlig dag imorgon, kul. Och så får hon se lilla magen också, hihi.

Myskväll hos mamma

Vi var hos mammsi en sväng igår också. Vi hade ingenting att göra och visste inte hur vi skulle fördriva tiden igår kväll utan att somna klockan 18, så vi bestämde oss för att åka och hälsa på mamma, Kent & lillebror.
Mamma bakade rabarberpaj, gott gott gott - och den tog slut kan jag ju tala om.

Spelade ett par omgångar "Skit-gubbe" med lillebror, och Michael tröttade sedan ut sig på gräsmattan där han & Jonathan hade tuff fotbollsmatch.
Mysig kväll, som vanligt hos mamma!

Mamma, pappa, barn...

Efter besöket hos farmor igår var vi på möte på Familjerätten, Michael & jag, angående faderskap för bebisen. Var en del papper att skriva under, för både mig och Michael.
Och när Michael skulle intyga att han var pappa till barnet fick han som höll i mötet dessutom hämta ytterligare två kollegor som skulle bevittna påskriften och även dem skriva under...

Jag hade i tanken att vi också skulle prata om gemensamvårdnad, eftersom att om Michael inte ber om det eller skriver under så blir jag ensam vårdnadshavare på grund av att vi inte är gifta. Michael själv tyckte kanske att det där med vårdnad inte var någonting speciellt och förstod för ett tag sedan inte riktigt varför det inte räckte med att det bara var jag, men jag tror att han förstod lite mer igår. Och jag tror att det är bra med gemensam vårdnad från start, för att slippa fightas om det om någonting skulle hända i framtiden...
Så nu är vi mamma och pappa på papper, och båda är vårdnadshavare till våran lilla skatt. Det är nog bra, tror jag.

Fick kämpa för att hålla tårarna inne

Besöket på sjukhuset hos farmor igår var lite jobbigt, det kom en stund då jag fick kämpa för att hålla tårarna inne - jag ville ju inte sitta där och vara ledsen, jag ville ju vara där och pigga upp henne.
Hon låg och sov när vi kom, jag klappade henne på kinden och hon slog upp ögonen och man såg lyckan i hennes ögon och som vanligt påpekade hon att "ni hade inte behövt komma...".

Michael lyckades få henne att vilja gå upp ur sängen en stund, för att ta en promenad med oss i avdelningskorridoren, med hjälp av rullatorn gick det bra - men inte snabbt, men vad gör väl det, vi hade ingen större brådska.

Jag pratade med en sköterska en snabbis igår om när hon skulle få komma hem, jag hade uppfattat det som att hon skulle komma hem i slutet av veckan, torsdag eller fredag, men fick igår veta att hon skulle få komma hem redan idag. Förhoppningsvis hjälper det henne, att få vara hemma, det är ju det hon vill.
Planen var att jag skulle åka och besöka henne på sjukhuset idag också, men eftersom att hon åker hem idag så blir det inte så. Istället åker jag till henne, hem till henne, på fredag och myser lite under dagen och ser om jag kan hjälpa henne med någonting.

Hon var påverkad av morfinet hon får, så det var svårt att få kontakt med henne som förr. Att föra ett samtal var inte lätt, på grund av morfinen plus att hon är så torr i halsen och det var jobbigt för henne att prata. Det är tungt att se en stjärna som inte längre lyser så starkt...

Hot, hot, hot!


Här:
ellos_440x220_jpeg

Wow! Tuff out-fit


Här:
ellos_440x220_jpeg

Hennes önska är att vara hemma

Nu ska vi strax åka och besöka farmor på sjukhuset. Det är såklart blandade känslor vad gäller det... Jag vet ju inte riktigt hur dålig hon är idag, och jag vet inte hur jag reagerar när jag kommer dit. Det blir ju plötsligt så verkligt allting då, men verkligheten är verklig och det gäller väl att inse det.
Dessutom hatar jag sjukhusmiljö, det är det värsta som finns - man kan ju bli halvt deprimerad bara av att gå igenom Entré-dörrarna. Men man kan ju inte låta bli att hälsa på nära och kära som är sjuka på grund av det.

Som det verkar nu, efter ett såkallat vård-möte som pappa var på med sjukhuspersonal och farmor igår, så ska hon nu äntligen få komma hem igen. Troligen redan på torsdag eller fredag.
Om det är bra eller inte egentligen går väl att diskutera - det är väl blandade känslor i det området också. Bra är ju givetvis att hon får som hon vill, hon vill ju vara hemma - där hon trivs som bäst, och jag är av den typen som tror att man faktiskt blir sjukare av att vistas på sjukhus, både fysiskt och psykiskt på något vis. Så man kan ju hoppas att det hjälper något att hon får komma hem...
Och anledningen till att sjukhuspersonalen går med på detta beror ju på att dem ingenting kan göra för henne, det finns ju inget botmedel och hon kommer aldrig mer bli frisk - så om hennes önska är att vara hemma så borde hon ju få det, med den hjälp hemtjänsten kan erbjuda.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka och krama om min älskade farmor!

Kopplade av och kopplade bort

Jag blev kvar hos mamma hela dagen igår, tanken var väl egentligen att jag skulle vara där en stund på dagen bara och umgås ett tag. Men jag fastnade liksom... Tiden sprang iväg när vi satt ute och njöt av sol och pool, plötsligt var klockan middagsdags så jag stannade på middag också.
Storebror med sambo, och kära brorson, plus två farliga kamphundar, kom också. Trevligt - hela familjen samlad helt enkelt.
Och när Michael slutade jobbet kom även han och umgicks en stund...och för att hämta hem mig.

Var skönt med en hel dag med mamma & lillebror, koppla av och koppla bort lite, stänga av och bara vara.

Michael & jag hann inte mer än innanför dörren efter besöket hos mamma innan vi bestämde oss för att även besöka pappa. Vi åkte till farmors sommarstuga, i Äspered, där pappa och hans kära flickvän är och njuter just nu.
När vi kom dit hade dem dock gått och lagt sig, eftersom att vi åkte oinbjudna, men dem hoppade upp ur sängen snabbt och var glada över att vi kom, såklart!

Kan någon ge mig kraft? Min har tagit slut.

Jag har verkligen försökt vara stark och hålla hoppet uppe, jag har försökt vara positiv och tänka glatt. Jag har försökt, jag har verkligen försökt...och jag tror att jag lyckades för ett litet tag. Men nu raserar hela min värld känns det som, det är för mycket nu...kan någon ge mig kraft? Min har tagit slut.

Idag känns det för jävligt allting, fullständigt jävla fucked up.
Jag hoppas och tror, hela tiden, men jag är så rädd att bli besviken. Hur reagerar jag då?

Jag älskar dig, farmor. Jag önskar att jag kunde ge dig kraft, men jag har ju ingen själv längre. Jag önskar att jag kunde blåsa och få det onda att försvinna, men när till och med läkarna (som ska kunna "heala") har gett upp - vad finns det då kvar att göra?

I november kommer lilla bebisen, som du längtat så efter och ser fram emot att träffa. Och bebis kan omöjligt få en bättre gammelfarmor.
Du måste klara det här! Hur ska jag annars klara mig?

Oj, oj, oj - REA!


Här:
ellos_440x220_jpeg

Vardags outfit


Här:
Gif banner 234x60 Gray

Startpaket, baby - 8 delar. 299 :-


ellos_440x220_jpeg

Sömnbrist!

Nu har jag vaknat till liv efter en dusch, och en kopp kaffe på balkongen. Varit vaken ett tag i och för sig, ja i alla fall lite mer än en timma, men är så trött så trött så trött.

Jag sover ju så hemskt dåligt. Den senaste veckan har jag vaknat mellan 5-7 gånger varje natt - ganska tröttsamt! Detta på grund av kramper i benen, eller vaderna...och efter sådana nätter har jag ont hela dagen efter, blir väl någon slags träningsvärk skulle jag tro. Detta hör tydligen ihop med graviditeten, om jag förstått det rätt. Så jag har ett tag till att se fram emot sömnlösa nätter...
I och för sig vet jag att jag har många sömnlösa nätter, eller i alla fall liknande nätter (många väckningar) att vänta, men det blir ju en annan sak. Tanken på att vakna till bebisgråt och få mysa lite känns ju bara lockande, säkert betydligt mycket trevligare än att vakna av smärta i benen skulle jag tro!

Michael har åkt till jobbet för ett tag sedan, han jobbar till 20 ikväll.
Jag ska ringa mammsi nu, hon och lillebror ska komma och hämta mig så ska vi åka hem till dem och umgås lite under dagen. Myspys!

Kom igen Blåvitt...

Idag har jag jobbat, och det gick bra trots att jag var trött när jag vaknade. Man är ju sällan sugen på att gå till jobbet, men man måste ju - så hur skön sängen än är att ligga kvar i är det bara till att kliva upp och göra det som göras ska ändå.

Sedan har vi varit hos svärföräldrarna och ätit middag, idag bjöds det på lasagne - gott! Alltid lika trevligt att bli bjudna på middag och slippa stå vid spisen själva, det är ju ingenting varken jag eller Michael tycker är speciellt roligt så det passar ju kanon när man blir inbjuden till annat middagsbord.

Nu ligger vi i soffan och tittar på fotboll, Halmstad - IFK Göteborg. Andra halvlek ska precis börja och det står just nu 1-0 till Halmstad, men förhoppningsvis vänder detta nu.
Michael har tagit sig en liten "halvleks-vila", men nu verkar han ha vaknat till liv igen.
Jag får återgå till hejandet!

Idag mår jag som jag förtjänar...

Vi hade lite svårt att bestämma oss för hur vi skulle spendera kvällen igår... Tanken var först att vi skulle på födelsedagsfest hos en kompis som fyllde år, men eftersom att vi var trötta efter resan la vi oss i soffan för att titta på film och slappa istället. Men vi hann inte sätta på filmen förrän Michael ändrade sig - det skulle bli partaj!
Var en trevlig fest, lagom med folk - annars jobbigt om det är på tok för mycket folk, men igår var det en perfekt lagom fest.
Men lite mycket blev det visst för somliga...Michael mådde inte allt för bra på hemfärden inatt, och har inte varit på topp idag. Men det är smällar man får ta.

Själv slapp jag såklart bakfyllan som alla andra säkert lidit av idag, jag har bara varit lite trött - och det får man väl vara när man nykter gravid var på fest och inte hemma förrän runt 03-tiden, kom väl i säng strax innan 04. Gäsp! Men jag mår annars som jag förtjänar idag, bra!

Jag vill (måste) ha skorna!


Halens Logga Vit 125x125


Wienerbröd kl 09:00, jag gillar att starta dagen så!

Nu har vi i stort sett precis kommit hem, från våran lilla mini-semester i Köpenhamn. Har hunnit brygga en kopp kaffe som jag nu njuter av, och packat upp väskan.

Har haft en riktigt skön semester.
Vi åkte i torsdags, så vi har njutit av två nätter på hotell Scandic - hotellfrukost, mums. Och inte helt fel med wienerbröd kl 09:00, jag gillar att starta dagen så!

Var och gick omkring på Ströget (heter det så?) i torsdags och trängdes bland folk bland butiker (shit va mycket folk, och japaner), var trevligt. Och sedan var vi som sagt på Tivoli.
Michael gnällde lite över mitt inlägg som jag snabbt skrev innan vi skulle till Tivoli, han tyckte att jag lät negativ - och det kanske lät negativt kan jag hålla med om nu i efterhand när jag skriver "...vad vi ska göra där vet jag egentligen inte..." men vad jag menade var ju mer att vi inte skulle dit för att roa oss i höga snabbgående karuseller eller så, vi skulle bara gå omkring och titta liksom.

Igår gick vi också omkring på Ströget ett tag, sedan gick vi till Nyhamn (tror jag det heter) och satt där och åt god middag.
Efter maten var vi för trötta för att gå tillbaka, så vi tog en "cykel-taxi" - haha. Jag var lite nervös, men det gick ju bra för här sitter jag idag!
Sedan fick vi ide-torka och visste inte riktigt hur vi skulle spendera resterande tid av gårdagen, det tog ett tag att komma på - men till slut fick Kjell en kanon ide - vi skulle åka på en guidad båttur. Riktigt trevligt, och den bästa sevärdigheten av alla var såklart när vi åkte förbi Kristiania och flummarna stod där och vinkade!


Michael med en stor stark och jag med en mellan svag (=alkoholfri)

Tackar svärmor och svärfar för att vi fick följa med, var härligt att komma bort och se annat och bara njuta!


Pink


Halens Logga Vit 125x125


Vi är framme, Köpenhamn

Nu är vi framme efter bil och båt-tur till Köpenhamn. Har "landat" på hotellet, härligt härligt.
Ska strax ta oss en sväng till Tivoli, vad vi ska göra där vet jag egentligen inte - men det är väl som på Liseberg, kul att bara gå omkring och titta på folk.

Sitter på hotellrummet, jag dricker cola, Michael & Kjell ölar, jordnötter och mys - bra musik. Trevligt. Skönt att vara hemifrån lite...

Jag kan inte önska mer än såhär av livet

Jag sitter här och njuter och känner min underbara huligan sparka mig i magen. Jag tänker på allt runt omkring, på allt vackert och på allt jag har att vara tacksam för - och vad jag har att se fram emot!

Jag har plötsligt insett att jag kan inte önska mer än såhär av livet, det är fullständigt perfekt och jag älskar varje minut. Det är en underbar känsla, vill jag lova.
Visst finns det en sak att önska, och det är välmående till farmor, att hon blir frisk och klarar detta. Men jag har hoppet högt uppsatt, för hon har klarat många tuffa perioder och jag vet att hon kommer klara denna med! Jag hejar på dig.

Det finns bara en av dig och det är du

Jag har precis pratat med pappa och hans sambo, dem har varit med min älskade farmor på sjukhuset idag för provatgningar.
Hon blir kvar på sjukhuset ett tag blev det nu bestämt, eftersom att hon bara blir sämre... Hon orkar knappt annat än att ligga i sängen längre, och nu har hon börjat få ont också. Det gör ont i hela mig! Men förhoppningsvis hittar dem någon passande och hjälpsam smärtlindring till min favorit-tant nu när hon får vara goda händer ett par dagar.

Jag pratade med henne igår, och vi bestämde då att jag ska åka till henne någon dag nästa vecka. Hon behöver hjälp med städning, tvättning och handling - och givetvis ställer jag upp - mer än gärna!

Jag älskar dig farmor, det finns ingen som du!

Alldeles tyst och tomt...och jag gillar det inte!

Lillebror har åkt hem och Michael jobbar, plötsligt blev här väldigt tomt och tyst. Det gillar jag inte...men jag får stå ut ett par timmar till. Om "bara" 5 timmar slutar Michael jobba... Oj, hur ska jag stå ut? Jag får nog sova bort tiden.

Nej, det ska nog gå bra.
Jag kanske bör lägga fram lite kläder och sådär, vi åker ju till Danmark tidigt imorgon bitti för ett par dagars semester - ska bli riktigt skönt!

Nu ska jag ta en kopp kaffe på balkongen och fundera på hur kvällen ska fördrivas...

Strandklänning, 79 :-


Halens Logga Rosa 125x125


Vi väntar på efterrätt

Michael är hemma på "rast" mellan arbetspassen. Han har jobbat 09-12 idag och är nu hemma i ungefär en timma till innan han börjar nästa pass 15-22.
Vi har ätit lite lunch, Michael, jag & Thanne. Korv med bröd för mig och Michael och Jonathan smaskade i sig en hamburgare.

Michael har precis lagt sig för att vila en liten stund, det är han värd. Och jag har tagit han om disken efter maten, satt igång diskmaskinen och gjort i ordning chokladpudding som vi ska njuta av när Michael gått upp, innan han åker iväg igen.


Längtar!

Tunikor/blusar från 79 :-


Halens Logga Rosa 125x125


Stort babypaket


ellos_440x220_jpeg

Gold digger


Halens Logga Vit 125x125


Esprit Newborn, Baby Girl


ellos_440x220_jpeg

Esprit Newborn, Baby Boy


ellos_440x220_jpeg

Två söta baby-set


ellos_440x220_jpeg

REA på jeansjackor



ellos_440x220_jpeg

Skinnjackor från 249 :-



summer sale_140x350_jpeg


Vår/Sommar-Jackor från 65 :-


Detta kallar jag sommar-REA, när vår/sommar jackorna säljs ut från 65 :-

ellos_980x120_jpeg

Graviditetskalender

Liberos graviditetskalender;

Såhär ser din graviditet ut:
Barnet blev till omkring: 2010-03-04
Du är i vecka: 22
Du är i månad: 5
Antal graviditetsveckor och dagar: 21 veckor och 6 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 127

Jag längtar efter dig, min lilla skrutt! ♥


Eftermiddagsfika på stranden

Lillebror och jag tog en promenad ner till Kungsmässan igår eftermiddag, vi köpte ett krabbspö och njöt av en Snow Slush ute i solen tills mamma hämtade upp oss.
Då åkte vi hem, hem till mammsi, och gjorde i ordning smörgåsar och kaffe, köpte bullar och festis och hämta upp Kent (mammas sambo) för att bege oss till stranden för en eftermiddagsfika och ett litet dopp. Väldigt mysigt!



Jonathan och jag letade och letade efter musslor för att starta vårt krabbfiske, men vi hittade inte en enda. Och i vanliga fall brukar där också finnas så gott om krabbor så man kan plocka dem med händerna, men igår fanns där inget. Lite spöklikt.






Trots att solen inte strålade, det var lite molnigt, så var det ändå en mysig stund!

REA väskor.





Läckerheter, till mamma och bebis



Sandaletter från Friis & Company
1299 :-


Söta barnsko från Lacoste
549 :-


Barnsneakers från Quicksilver
399 :-


Skor till spädbarn från Ralph Lauren
419 :-



Brandos.se

Tips på tidsfördriv

Fördriv tiden en tråkig dag på dessa spelsajter:







Bingon.com


King.com

Dagen har bara börjat...

Michael har åkt till jobbet för en stund sedan, han jobbar till 20:00 idag. Det är tomt hemma utan honom!
Men lillebror är ju här och gör mig sällskap och håller mig sysselsatt, så det är ju roligt i alla fall. Han kom kl. 08:00 imorse, Lil´Than och åker väl hem i eftermiddag.
Och imorgon är det samma visa igen, Michael jobbar från 09, lillebror kommer 08.

Jag får eventuellt kaffe-besök idag också, av en kär vän som jag inte träffat på ett bra tag. Vi får se om hon dyker upp, men det hoppas jag såklart!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan ska jag försöka få ordning på våran almanacka, det känns som att vi har så mycket planerat med saker och ting, men jag har det uppskrivet i mobilkalendern så risken är att det blir dubbelbokat om inte Michael kan se planeringen, eller att jag glömmer någonting om jag inte tittar på mobilkalendern varje dag.

Mums filibabba

Vi hade en mysig dag igår. Vi tog en sväng bort till fotbollsplanerna för att ta en liten titt på alla Gothia Cup spelare. Michael ville så gärna ta en titt, och jag hade ingenting emot det - så vi tog med oss lillebror och åkte bort en sväng. Var inte där så länge eftersom att vi inte hittade någon allt för intressant match att titta på, men lite folk fick man ju se och vi kom ut en stund.

Sedan åkte vi till Kungsmässan, magarna blev hungriga så vi tog och gottade till det på Buffé. Och det är ju aldrig dumt! Lillebror tyckte om det han också, och åt bra. Tacos och kycklingklubbor och hur mycket läsk som helst - det var paradiset för honom. Lite som All Inclusive resorna vi varit på, han fick gå och hämta och hämta och hämta mer, sånt tycker ju barn om.


Hungrig blev mätt!

Lillebror bjöd mig på en sovmorgon

Vi sov länge idag, lillebror och jag. Så snällt att han bjöd mig på en sovmorgon. Men det beror ju på att jag bjöd honom på natt-barnprogram inatt. Vi låg i soffan och tittade på Cartoon Network tills klockan närmade sig 01:30, då tyckte jag att det var dags att stänga av tv:n och gå och sova.

Det var inte heller lillebror som väckte mig imorse faktiskt, Michael ringde när han var på väg hem från jobbet efter 10:00 - och då vaknade vi. Han lät lite chockad Michael faktiskt när han hörde att vi fortfarande sov...
Vi låg kvar i sängen tills Michael kom hem, och då tyckte Jonathan att det var dags för oss att gå upp. Och jag kunde ju inte annat än att hålla med.

Nu har vi ätit frukost, jag och mina två favorit killar. Jag har precis satt på diskmaskinen och ska nu ta tag i lite annat här hemma. Bädda sängen, städa badrummet, plocka undan lite - behövs ju alltid.
Tänkte också att jag skulle ta fram dammsugaren och få ordning på golven...jag var för trött igår, och hade lite ont i magen - så den sista delen av det jag skulle gjort blev aldrig gjort, dammsugning och golvtvättning, men allt annat gjorde jag i alla fall.
Dags att sätta igång, och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

All I need is You

Michael - jag älskar dig!

Without You I am crying
Without You I am dying



All I have is You
It is all that I´m breathing for
All I need is You

Nattligt kaffebesök, och en sovgäst på köpet

Jag fick kaffe besök såhär mitt i natten, inte alls fel med lite sällskap när jag varit ensam hela dagen. Mamma med sambo kom på en kopp kaffe innan dem åkte hem, och med sig hade dem mjölk - så med andra ord blev detta min första kopp kaffe idag. Lite fel tidpunkt kanske, men jag blir faktiskt inte pigg av kaffe - så utan problem kan jag somna ändå.

Jag ska passa lillebror ett par dagar denna veckan också, måndag-onsdag, och eftersom att klockan var så mycket nu så tyckte vi att han kunde stanna här, istället för att åka med mamma hem och sedan komma tidigt imorgon bitti.
Så nu ska jag sätta mig i soffan med honom och titta klart på avsnittet av "Johnny Bravo" på Cartoon Network, sedan ska vi krypa ner och sova.

Stackars lilla mig

Jag ska försöka få gjort lite här hemma idag, får se hur det går...men det måste göras, så jag får helt enkelt se till att ta mig själv i kragen och klara av de uppgifter jag har.

Jag ska vika ihop tvätten, det är en hel del nu som har hängt på tork och som ska in i garderoben. Jag ska dra över lägenheten med dammsugaren snabbt, och tvätta av golven igen. Och jag ska röja garderoben vi har på nedervåningen, vilket känns tungt - för där är så otroligt mycket skit. Men saker som måste göras måste göras, så jag får andas ut en stund nu och sedan sätta igång.
Frågan är bara vad jag ska börja med?! Känns ju givet att jag bör dammsuga och tvätta golven sist i alla fall.

Jag känner mig så hemskt hemskt trött idag...varför vet jag inte. Men jag känner mig helt slutkörd, verkligen - och ändå kan jag ju inte påstå att jag egentligen gjort någonting ansträngande eller så.
Men det känns som att allt jag gör idag, varje steg jag tar, går i slowmotion. Och huvudvärk har jag också... Och ja, oj oj oj så synd det är om mig!

Motvilligt uppvaknande imorse

Imorse vaknade jag, motvilligt, när klockan ringde 10:30. Ville inte alls gå upp, men hade inte så många val. Helst av allt hade jag velat ha en kopp kaffe, som varje morgon, men mjölk saknas i kylen så jag fick klara mig utan.

Nu har jag varit iväg och jobbat, är hemkommen för en liten stund sedan och har hunnit äta smörgåsar och avnjutit en kall cola.
Michael jobbar han också, lite längre än mig...stackaren, slutar inte förrän 10:00 imorgon bitti. 12:00-10:00...Vilka tider! Men han klarar det galant, för han är så dutti.

Mysig dagstripp till Tyskland.

Dagen igår försvann, fanns ingen möjlighet att skriva någonting här.
Gick upp 03:30, kändes helt omänskligt och sjukt att ställa klockan mitt i natten - inte okej! Men det gick bra, trots att det bara blev tre timmars sömn.

Michael och jag blev upphämtade av Kjell (Michaels "pappa") och vår roadtrip började!
Tog en tripp till Tyskland över dagen, en trevlig tripp. Och roligt hade vi, fick oss ett och annat gott skratt - mestadels skrattade vi nog åt Michael som skrattade åt allt och ingenting alls, vi antog att det berodde på trötthet...så var det nog.

Vi var hemma strax innan 21-tiden, trötta men nöjda med vad dagen hade erbjudit.
La oss i soffan och kollade (för andra gången) på Snabba Cash, men stängde av strax innan den var slut...och gick och la oss, och somnade fortare än någonsin tror jag.

Michael & jag på båten (jag ser något misstänksam ut)

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Jag tror att vi alla är bortskämda, den ena mer än den andra. Man tar saker och människor omkring sig förgivet, det är så det är och så tror man att det ska förbli - och livet är perfekt och jorden en vacker plats.
Men vad händer när allt mörknar, när allt försvinner?

Jag tänker sluta leva med säkerhet på att alltid ha vissa saker eller människor i mitt liv. Det är när man tar saker/folk för givet som det gör som ondast att mista det...

Med detta menar jag dock inte att man ska gå omkring och vara rädd och orolig varje dag för att förlora någonting/någon, för det är ju sjukligt - men man kanske ska ta till vara på vissa stunder lite mer och njuta av de kramar man får och vara rädda om varandra!

Livet är skit och att jag känner mig orklös?

Jag måste kommentera två speciella stycken ur dikten jag publicerade i tidigare inlägg...

"Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft,
att ta del av den,
att falla till botten,
slå sig hårt och komma upp igen."
Visst är det så, visst stämmer det så bra. Det som händer kan man inte styra över, det är en högre makt än den jag har som bestämmer vad som ska ske och inte ske. Det är någonting hemskt och någonting djävligt som beslutar hur saker och ting ska bli och vad som ska hända härnäst. Jag kan inte gå emot denna kraft!
Man får acceptera det, trots att man egentligen inte kan, eller franförallt inte vill. För ingen vill väl acceptera hemskheter?! Men ibland måste man.
Och det är okej att i samma skede falla till botten, att bli fullständigt apatisk - känna maktlöshet och förtvivlan. Det gör ont, och det är tufft. Men därefter måste man upp igen!


"Att vara stark
Är att våga hoppas
när ens tro är som svagast."
Och visst har vi fått det bekräftat nu, av läkare, att farmors tid börjar rinna ut. Och det är sagt att vi har veckor-månader kvar med henne. Men vi kan ju inte ta ut sorgen nu, i förväg, och gräva ner oss över det? Vi måste fortsätta hoppas och tro, för saker kan förändras och precis som saker kan försämras kan de också förbättras - man måste tänka så!

Kanske tycker somliga att jag låter kall, eller att det låter som att jag döljer det jag egentligen känner. Och visst vill jag egentligen skriva ut att jag tycker livet är skit och att jag känner mig orklös, men hur hjälper det mig? Jag kan inte se på det så, även om jag känner så till viss del... Jag måste rycka mig själv i kragen och se till att livet fortsätter nu och göra det bästa av varje dag. Precis som jag sagt till farmor - man kan dö idag eller imorgon, om en månad eller om ett år, man kan leva i fem år eller tio år till - tiden spelar ingen roll - det handlar om vad man gör med tiden som finns kvar!


Jag är stark trots att jag är svag!

Och trots att jag känner mig svag idag är jag stark imorgon igen, det talar denna dikt för:

”Att vara stark är inte
att aldrig falla,
att alltid veta,
att alltid kunna.

Att vara stark är inte
att alltid kunna hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte 
att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft,
att ta del av den,
att falla till botten,
slå sig hårt och komma upp igen.

Att vara stark
Är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.

Att vara stark
Är att se ljus i mörkret och 
att alltid kämpa för att nå dit.”


Om tiden inte räcker till?

Den senaste tiden har mitt liv varit fyllt av glädje och lycka. Jag har insett att jag har det bra, så otroligt bra och jag kan inte komma på någonting jag saknar eller önskar, för jag har allt!
En fantastisk blandning av underbara människor omkring mig, kärleksfyllda och fantastiska personer som förgyller mina dagar. Jag behöver inte dra upp alla vid namn, för ni som borde känna känner att det är just er jag menar!

Dessutom har jag någonting helt obeskrivligt magiskt som jag ser fram emot, en älskad liten skatt som inom en tid finns i min famn. Ett litet kärleksbarn som jag så ömt ska vårda och skydda mot livets alla onda ting. Ett litet barn som jag ska älska till tidens slut.

Jag har det så bra, så oförskämt bra. Och kanske är det just därför jag känner mig extra svag idag...för att jag klandrar mig själv för att vara svag.
Jag vill inte gråta, jag vill inte grubbla, jag vill inte oroa mig för vad som komma ska. Jag vill bara njuta, av nu, av idag och ta morgon dagens problem då de uppstår. Man kan inte ta ut sorg och förtvivlan i förtid, det vore inte rätt - för då stoppar man ju de lyckliga stunderna.

Beskedet kom igår, beskedet om min älskade farmor. Och där brast det för mig... Och idag känner jag mig bara tom. Beskedet om att vi inte längre talar om år, vi talar om veckor eller månader...sedan tar det slut. Hur kan det vara så, hur kan man förutspå det som man förutspår morgondagens väder? Jag hoppas att läkaren har lika fel som väderprgnossättarna brukar ha...men jag är rädd för att han vet vad han pratar om, allt för väl.

Jag tror att jag får acceptera att jag inte kan vara stark varje dag, att jag inte alltid kan se det ljusa jag har omkring mig - för ibland känns det mörka och tunga som dyker upp så dominerande, och allt vackert försvinner liksom, det glöms bort, läggs åt sidan.

Jag har pratat med farmor i telefon idag och jag ryser i hela kroppen och kämpar så det gör ont för att låta bli att börja gråta igen när hon säger "Jag ber varje kväll, Caroline, för att jag ska klara mig ett tag, såpass länge så att jag hinner träffa din bebis".
Pang, där gick det inte längre...nu kunde jag inte stänga av tårkanalerna. Det forsar, vattenfall - översvämning. Total katastrof och det smärtar så i mig!

Att farmor skulle få träffa min skatt hade jag ju tagit för givet, jag har inte ens tänkt tanken på att hon kanske inte "hinner". Men nu är det ett faktum att det vore en bonus om tiden räckte till dess!
Och vad händer om tiden inte räcker till? Ja, det låter hemskt att säga - men en stor del av mig dör med henne, för hon är en stor livglädjestråle i mitt liv!

Man tar saker och ting för givet och intalar sig själv att "så blir det", men man har ingen aning om vad som lurar bakom och vad som plötsligt kan ske och förändra allt.

Älskade goa unge

Och såhär tuff är man när man låtsas vara rockstjärna!



Alltid lika stolt när Michael tar sig tid att fixa till hans frisyr.

Skicklighet eller nybörjartur?

Lillebror har sovit här inatt. Mysigt! Och han har varit duktig - jag fick sovmorgon, ordentlig sådan! Men det beror väl på att vi alla somnade sent igår...

Igår kväll fick jag panik här hemma, efter ett tråkigt besked, ville bara bort och klarade inte av att vara hemma. Behövde komma härifrån för att undvika att sitta och tänka, grubbla och gråta på en stol.

Michael & Jonathan kom med förslaget minigolf, men det lockade mig inte så mycket igår...nästa förslag blev bowling - det lockade mer!
Vi åkte iväg och bowlade, vilket jag tycker är väldigt roligt. Jonathan tyckte det var spännande, det var första gången för honom, om man inte räknar de gånger han bowlat på Wii.
Och tror ni inte turungen gör strike på typ tredje kastet? Jo, visst gjorde han det! Och det fortsatte bra för honom - nybörjartur kallar jag det, själv skulle han nog kalla det skicklighet.





Resultat:
1:a plats; Michael, 220 poäng
2:a plats; Jonathan 171 poäng
3:e plats; Caroline 123 poäng


Kändisträff på Kungsmässan.

Måste berätta - vi tog en sväng till Kungsmässan igår. Michael, jag & Jonathan. I brist på annat, vi ville bara komma ut lite så vi tog en promenad ner...



Inne på leksaksaffären hittade jag en 20-lapp som jag snabbt viskade till lillebror att han skulle plocka upp - så glad han blev när han kunde köpa nya gogos.
(Hoppas nu inte att någon som tappade en 20-lapp läser här idag och blir ledsen)


Måste berätta det bästa av allt som hände på vår tur på K-mäss.
Där såg vi ett bekant ansikte - Tobias Hysén var på shoppingtur.
Man blev bra sugen på att gå fram och be om autograf eller få ta ett kort, men jag kände mig lite blygsam och har den inställningen att även kändisar bör få gå och shoppa ifred utan att folk springer efter!


Qarolinees frågestund

Låt oss se vart detta leder...

Qarolinees frågestund


Vita jordgubbar, till allergiker

Jag läste precis en artikel på Aftonbladet som gjorde mig glatt överraskad.

Det stod om Åke Truedsson från Vellinge som odlat fram vita jordgubbar. Och det bästa med dessa är att de sägs vara okej för allergiker!
Jag är allergisk mot jordgubbar och det är faktiskt riktigt tråkigt och jobbigt att sitta och fika bland folk under sommardagar som njuter av läckra jordgubbar och glass - jag vill ju också!

Det har hänt att jag har chansat ibland, ätit 2-3 stycken och vissa gånger har det gått bra, andra inte. Men dessa vita vore ju nu en härlig lösning för mig, och andra allergiker!
Får väl se om man kan få tag på sådana snart...


Denna jordgubb är alltså mogen, och sägs vara god!

Älskade lillebror sover över

Nu sitter jag och äter frukost, yoghurt och kaffe. Alldeles lagom frukost!
Lillebror kom för en timma sedan ungefär, han sitter och bygger med sitt lego. Han ska sova här inatt, mysigt!

Michael sover fortfarande, och vi tycker att han ska få sova tills han vaknar själv, så vi har bestämt oss för att smyga lite här på morgonen. Men man kan ju inte tassa på tå hur länge som helst, men fram till 12 har jag i alla fall sagt till Lil´Than att vi kan vara lite tysta.

Lite besviken över vädret känner jag mig idag. Jag sa till lillebror att ta med sig badkläder, så att vi kunde åka och bada idag. Men det ser ju inte lovande ut. I och för sig var det ju ungefär såhär igår också, men blev ju kanon under dagen. Kanske idag också?! Vi får väl se.

Milkshake på balkongen

Igår åt vi gott, åt gott och åt gott...
Först middag, köttfärssås och makaroner, jag tycker det är godare med makaroner till än spagetti - så så blir det här för det mesta.
Till efterrätt gjorde jag milkshake - inte helt dumt. Den satt jag och njöt av på balkongen - mums!



Mamma kom strax efter att Michael hade börjat jobba igen, strax efter 15-tiden. Hämtade mig och lillebror och vi åkte hem till dem... Men innan vi åkte tog vi en kopp kaffe och åt chokladpudding som jag hade gjort - smaskens! Sedan till mammsi och umgicks, badade i poolen och sedan grillade vi. Storebror med flickvän kom också, trevligt.

Där blev jag sedan kvar, Michael kom när han slutade runt 22-tiden. Vi stannade till strax innan 23:30. Satt ute och pratade och hade en trevlig onsdags kväll helt enkelt!

Sexfilm istället för bostadsannonser

På Svensk fastighetsförmedlingens skärm i skyltfönster i Falun hände någonting roligt. I söndags natt visades där annat än bostadsannonser...
Där rullade istället en film med sexuellt innehåll. Undrar genast hur många små grabbar som stod och hängde vid fönstret?

Turken var en grek





Minas Karatzoglis, 77, är mannen (gubben) på den turkiska yoghurten. Men - han är grek! För detta får man nu 2 miljoner kronor.
Tydligen visste han inte vad fotot användes till, och när han fick veta att han sågs som turk på turkiska yoghurten kände han sig kränkt och krävde 50 miljoner i skadestånd. Riktigt så mycket fick han inte, men två miljoner till en grek för att vara turk är väl kanske inte helt fy skam ändå.

Skor från 189 :-



Här:

Toppar/tunikor från 129 :-




Shoppa:


Home sweet home!

Jag tänkte dela med mig av mina fina krukor, växter och ljusstakar. Inte för att de är så fina i sig, men efter allt jobb och slit jag hade med det igår måste jag ju visa upp det.
Inte för att jag tror att ni ser någon skillnad, eller ens märker av hur jag diskat och tvättat - men jag lägger upp ändå.

Kök:




Vardagsrum:




Badrum:


Fortfarande inte riktigt vaken

Idag är jag lite trött, men det beror väl på att jag fortfarande känner mig lite nyvaken. Har i och för sig varit vaken i över en timma nu, så jag borde vara piggare än såhär - kanske beror det på att det inte blev något morgonkaffe idag, på grund av att vi inte hade någon mjölk hemma.

Jag passar lillebror, idag också. Mysigt! Vi har spelat ett par omgångar av skitgubbe, jag gillar det och det är roligt nu när han lärt sig regler.
Nu har vi ätit lite frukost, yoghurt - mumsigt. Jag passade på att sätta mig här för lite uppdatering innan jag gör honom sällskap i soffan till Disney Channel.

Michael är på jobbet, krånglig dag idag. Han jobbar 09-12, sedan 15-22. Segt! Men men, han är ledig imorgon i alla fall - skönt!

IFK Göteborg - Bristol City

Igår när Michael kom hem från jobbet drog han iväg med mig det första han gjorde, han hann knappt komma innanför dörren innan han sa åt mig att ta på mig skorna.
Vi tog en promenad till Tingbergsvallen, som ligger bara ett par hundra meter ifrån där vi bor. Där spelade IFK Göteborg en träningsmatch mot Bristol City. Detta visste vi såklart, men tyckte det kändes dyrt att betala 120 kr för att se en träningsmatch på en skitarena. Men vi tog en promenad bort för att tjuvtitta lite igenom staketet.

När vi stod där och tittade kom en kassaarbetare fram och välkomnade oss att gå in - gratis. Vi tackade så mycket och gick in och fick se större delen av andra halvlek. Kul! "Matchen" slutade 1-1.


Kul att du tittade in

144 sidvisningar igår, 55 unika besökare. Vart kommer ni alla ifrån, och hur hamnade ni här?
Många jag känner läser väl titt som tätt, men det verkar vara andra också. Kul med visat intresse för mitt vardagliga liv!

Tips från coachen



Alla i min närhet vet nog hur otroligt mycket jag älskar att bada, det är liksom min lilla fristad - då stänger jag av allt och får fullständig avkoppling. Och jag älskar det!

Därför smyger jag nu in detta tips här i bloggen, om ni någon gång ska köpa mig en present och inte vet vad ni ska hitta på.
Jag hittade dessa spalampor för 129 :- och blev riktigt förälskad i tanken på att bada med dem!

Hemskt? Nja...lite kul faktiskt!

Hittade lite roliga bodys. Somliga tycker kanske det är hemskt, men jag skrattade faktiskt lite.



249 :-

Bebis sparkar, mamman "ögon"-shoppar

Bebis sparkar och har sig i magen och jag sitter och tittar på saker till henne/honom.
Man hittar så otroligt mycket sött, som man känner att man bara måste ha!


"If i don´t sleep, nobody sleeps" 89 :-


(Nappen finns även i svart) 79 :-


79 :-

Säljes på http://www.babyroom.se

Ät din glass lååångsaaaamt!

Glassätande barn blir ofta stressade och påskyndade att fort äta upp sin glass för att den inte ska börja droppa - jag har inte den suveräna lösningen på detta!


Du stoppar i glasspinnen (givetvis ovanifrån) och det som droppar samlas i denna "behållare". Är det inte en kanon ide någon kommit med?!
Dessa finns att köpa för 19 kr.

Det doftar rent och nystädat

Nu är här ta mig fan rent och fint! Ja, det är nästan så att man trivs riktigt bra här...
Men eftersom att jag ägnat större delen av min städning åt sådana små ting som ingen märker så känns det ju lite tråkigt, men å andra sidan skönt att ha det gjort.

Dammat har jag nu hunnit med, dammsugit och tvättat golven också. Kanon!
Nu doftar här sommar blommor och golven torkar sakta men säkert i ett tvärdrag.

Nu känner jag mig helt slut. Genom svettig och trött i kroppen, och ögonen. Gäsp! Sitter och svalkar mig med kallt vatten och njuter av doften av rent och nystädat.

Jag har hunnit mycket idag, med andra ord. Passat barn och hundar, sysselsatt barn, rastat hundar. Fikat med mamma, ätit mat med mamma.
Och städat ganska bra och ordentligt.
Jag är nöjd med dagen och det jag har åstadkommit! Lite stolt har jag rätt att vara...och trött.

Dags att fortsätta med dagens sysslor

Nu har jag precis kommit hem, jag åkte med mamma och lillebror hem en stund.
Passade ju lillebror och hundarna medans mamma jobbade en stund idag. Dem kom imorse, och runt 13:30 tiden kom mamma. Vi fastnade här en stund, drack kaffe och umgicks.
Sedan skulle dem åka hem.

Jag ångrade mig strax innan jag såg att dem lämnade parkeringen, så jag ringde och bad henne vänta så att jag kunde följa med.
Hos mammsi bjöds det på lasagne - gott, gott, gott! Och sedan har vi umgåtts och myst, pratat och spelat kort. Trevligt!

Nu är jag hemkommen och ska fortsätta med dagens sysslor - kvar att göra idag har jag damma, dammsuga, tvätta golven och bädda sängen.
Detta ska genast ordnas!

Pang - Rekordet slaget!

Har minst sagt slagit det rekord jag hoppades på, rekordet från dagens besökare och sidvisningar den 10:e.
Tack till alla er som varit inne idag - fortsätt med det!

Och där satt del ett

Rekordet över sidvisningar är nu slaget. Nu väntar jag bara på fler unika besökare...skynda skynda!

Undrar vad Michael tycker om detta

Undrar vad Michael säger när han kommer hem från jobbet ikväll och ser att jag har tagit ner Frölunda almanackan från väggen?
Men förhoppningsvis blir det inget större gräl över det, eftersom att jag har satt upp någonting som jag hoppas numera betyder mer för honom!




(Ursäkta, jag vet att bilderna blev ganska dåliga)

Jag tror att vi slår ett rekord idag

Den 10:e, alltså i lördags hade jag 75 sidvisningar och 30 unika besökare. Detta var alltså mest hittills, och egentligen är det väl inte helt illa med tanken på att det är en ganska ny och relativt tråkig blogg om jag får medge det själv.

Hittills idag har jag fått 65 sidvisningar och 19 unika besökare. Jag tror att vi slår ett rekord idag, man kan ju hoppas...och siffrorna talar ju för det, och klockan är inte mycket - så fler hinner hitta hit!

Sånt man aldrig gör, men jag gör det nu!

Hundarna sover, lillebror tittar på tv och jag gör sån där nytta som ingen egentligen märker - sånt där som man borde göra, men aldrig gör.
Jag kör alla ljusstakar (eller lyktor, kalla det vad du vill), blomkrukor mm i diskmaskinen. Det gör man allt för sällan, och de blir faktiskt både dammiga och smutsiga av annat - man borde göra det med jämna mellanrum, men det är ju sånt som man lätt hoppar över, glömmer av eller inte alls tänker på.

Och samtidigt som krukorna diskas duschar jag blommorna. Man tänker kanske inte på det, men egentligen är det ganska äckligt om man tar en titt på hur dammiga bladen på växterna faktiskt blir efter ett tag.
Och hur smutsiga krukorna är på insidan - och det tar nog ett tag, men till slut börjar det säkert lukta illa ifrån dem.

Ingen kommer väl märka att jag har gjort detta, och det kommer säkert inte alls synas någon skillnad alls i hemmet efteråt. Men jag kan känna mig nöjd!
Och eftersom att jag nu skriver om det här kan man ju hoppas på att mitt nästa besök berömmer mina välduschade blomväxter eller glänsande ljusstakar/lyktor!

Alexandra Richard pryder playboy!

Keith Richards dotter, Alexandra pryder playboy!
Ja, jag använder mig av benämningen pryder istället för "kastar kläderna" eller "viker ut sig" som de andra rubrikerna talar för.




När får man själv bestämma över sin kropp?

Att kommentera artiklar som berör och upprör folk kan vara något av det roligaste jag vet. Speciellt eftersom att jag oftast har en helt annan syn på saken än resterande läsare...
Jag tror att jag kanske har en ganska konstig syn på det mesta, eftersom att jag regerar starkt och försvarar sådant som de flesta andra blir vansinniga över, jag står nog på fel sida helt enkelt. Men jag vågar i alla fall stå på min egen sida, och böjer och viker inte undan för att resten av Sveriges tråkiga befolkning gör det!

Idag handlar det om artikeln om den läckra 30 åriga magistern Benedict Garrett som efter två år som sexualkunskaps undervisare nu fått sparken - på grund av hans extraknäck som strippa och porrstjärna.


(Bild från aftonbladets artikeln)

Han försvarar sig i tidningen The Sun med kommentaren – Det finns mer omoraliska sätt att tjäna pengar på än att rumla runt framför en kamera.
Jag personligen anser inte att det finns några direkta omoraliska sätt att tjäna pengar på, faktiskt. Pengar är det enda du vet att du med sannolikhet inte överlever utan, för du behöver både mat och bostad - och utan pengar är dessa måsten ouppnåeliga. Så länge man inte på något vis skadar en annan person anser jag att pengar kan tjänas på vilket sätt man själv anser att man vill, oavsett om det handlar om att sälja jordgubbar, dela ut tidningar, köra taxi, baka pizza eller ha sex framför en kamera.

Och förresten, varför smutskastas allt som har med sex att göra egentligen? Sex är någonting vackert ju, och någonting skönt! Varför är det så hemligt, varför måste det döljas?
När ska man få egenrätt om sin kropp? När ska det vara okej att själv bestämma om man vill knulla i sängen med nerdragna persienner eller framför en kamera och tjäna en hacka på det?
Det borde vara upp till var och en att själv avgöra, inte upp till världsbefolkningen att döma!

100 mumsiga kalorier

Det har varit mycket skriverier, i press, i bloggar och överallt har det pratats ett bra tag om vikt - all denna stress och press inför "Beach 2010".
Nu är det ju lite försent för folk att börja tänka på det, men man kan ju redan nu börja forma sig inför "Beach 2011", för det kan ju ta ett tag.

Själv tycker jag att det är otroligt skönt att denna sommaren inte alls behöva tänka på hur magen ser ut i bikini på stranden - jag har skäl att se ut precis som jag gör, och det känns avkopplande!
Men jag tänkte ändå dela med mig, till er som vill jobba på det, och också för min egen del inför nästa sommar/beach säsong, av artikeln på Aftonbladet som faktiskt är lite skrämmande med tanken på kalori antalet som där nämns.

Här är de farliga, men smaskiga, sakerna som ger dig ca 100 kalorier:

7 geléhallon
½ glassbåt
400 gram sockerärtor
18 gram mörk choklad
1 småkaka (20 gram)
1 glas juice (2 dl)
5 skivor skinka
10 tomater

2 äpplen
1 banan
1 kg gurka
400 gram grönsaker (broccoli, blomkål etc)
4 morötter
2 skivor 17 % ost

½ dammsugare (20 gram)
½ chokladboll (tex. delicato)
1 dl kokt ris
1 ½ dl kokt pasta
38 gram köpt pizza
80 gram biff

En regnig mysig dag blir det!

Nu passar jag lillebror + två hundar. Dem kom för ett tag sedan...ska mysa lite i soffan och titta på barnprogram, sedan har jag lovat Jonathan att spela Skitgubbe - han har äntligen lärt sig reglerna.
Och det passar ju alldeles utmärkt att spendera denna regninga dag i soffan med barnfilmer och kortspel, tycker jag!

Lotta på Liseberg, med gäster.

Efter att ha spenderat dagen hemma åkte vi till Liseberg, vilket Michael hade tjatat om sedan vi gick upp ur sängen på morgonen ungefär...så jag fick vackert ställa upp. Trots att jag många gånger där önskade att jag hade stannat hemma, med tanken på hur hemskt mycket folk det var, hur varmt det var och allt sånt där gnälligt jobbigt.


Lotta på Liseberg


Sanna Nielsen


Kalle Moraeus


Timo Räisänen

Sola, bada...sola, bada...sola, bada...

Efter Mvc besöket igår åkte vi hem till mamma och lillebror och åt frukost. Färska frallor, gott pålägg och en kopp kaffe. Härlig morgon!

Där fastnade vi, fast vi egentligen mest åkte dit för att hälsa på en liten stund...men istället blev det en ordentlig stund, och det var bara skönt - såklart.

Michael som var så trött somnade gott på soffan, sedan förflyttade han sig upp till sängen.
Mamma, lillebror och jag satt ute i trädgården och solade. Behövde inte sitta länge förrän jag kände "Jag döööör", hopp ner i poolen för att svalka av mig - men vad fan, vattnet var ju nästan varmt ju.
Michael kom och joinade oss strax därpå också. Och så spenderade vi dagen. Pendlade mellan poolen och solstolen. Underbart!


Gårdagens besök på Mvc

Morgonen igår började på Mvc. Pratade lite, var egentligen ett ganska onödigt besök - men det var mest för att barnmorskan ville hinna träffa oss innan hon gick på semester för att stämma av hur allt är med oss.
Och eftersom att hon inte hade så mycket att gå igenom med oss, bortsett från överlämnandet av graviditetsintyget jag ska skicka till försäkringskassan, så hade ju jag all tid i världen att ställa mina frågor och få svar på funderingar.

För det första var jag tvungen att få hjälp med min allergi - jag var lite rädd att jag skulle behöva gå hela sommaren och vara allergisk, svullna röda kliande ögon, behöva sitta inne när solen skiner för att jag inte står ut utomhus...detta eftersom att jag inte riktigt fått veta vad jag kan ta för allergitabletter.
Jag har pratat med sjukvårdsupplysningen ett flertal gånger om detta, då det varit riktigt jobbigt, och jag har läst på internet och på förpackningar av diverse tabletter - men inte hittat någon hjälp...eller rättare sagt, mest fått höra/läsa att det är svårt att hitta någonting som rekomenderas.
Igår sa min barnmorska i alla fall att jag kunde äta Clarityn. Sjukvårdsupplysningen har sagt till mig att absolut inte ta dessa, och på förpackningen och på Fass.se kan man läsa "Om du är gravid rekommenderas inte intag av Clarityn." Jag ifrågasatte detta, alltså att hon rekomenderade mig att ta Clarityn vid behov, eftersom att det lät konstigt, men jag hoppas att min barnmorska vet vad hon pratar om...

Jag fick också tid att kontrollera min vikt, eftersom att jag har fått för mig att jag inte gå upp i vikt...och detta stämde. Jag har inte gått upp ett enda kilo sedan sist jag vägde mig hos henne, vilket var precis i början, första besöket tror jag.
Jag blev orolig, men hon försäkrade mig om att det inte är någon fara alls. Tydligen rekomenderas en gravid kvinna att gå upp mellan 2-12 kilo. Hon menade alltså att det inte är farligt, eller helt onormalt, om jag inte går upp mer än 2-3 kilo under hela graviditeten.
Att jag dessutom är liten i kroppen, smal, så tyckte hon i och för sig att jag borde försöka gå upp lite till. Mest för min egen skull, för att det skulle finnas lite mer, men för barnets skull sa hon att det inte var någon fara.

Ägnar detta inlägg och grattar Spanien

Om man har valt att bli bloggare är det ju ens plikt att blogga om andra händelser än bara ens liv, anser jag. Jag kan ju inte dagligen skriva om hur många koppar kaffe jag druckit, eller hur varmt eller kallt det varit ute.

Jag kan inte vara sämre än någon annan - så jag ägnar detta inlägg och grattar Spanien till guldet.
Det var dem värda, tycker jag!
Och jag satt nervöst och hejade under förlängnings perioderna.


Bingo!

Bingon.com

Ha en trevlig kväll!

Qaroline vs Mats Odell. Är han dum i huvudet på riktigt?

Mats Odell – Dra åt h-vete!
Är han dum i huvudet på riktigt? Jag blir så jävla förbannad. Kan man skriva någon annanstans? Det känns som att jag når ut till för lite folk här – helst hade jag velat ha en hel sida i aftonbladet där jag får säga mitt, och jag kan då lova att undvika svordomar!

”Kommunminister Mats Odell vill förbjuda såkallade kamphundar” Såkallade kamphundar, ja – bredvid artikeln finns en lista över dessa:
Pitbullterrier, Amerikansk Staffordshire terrier, Tosa, Amerikansk bulldogg, Fila brasileiro, Dogo argentino, Boerboel, Kangal, Centralasiatisk ovtjarka, Kaukasisk ovtjarka, Sydrysk ovtjarka, Tornjak, Sarplaninac.

Jag nämner (skyddar) de jag känner till, som jag har/har haft nära kontakt med:
Min storebror har två hundar, båda av rasen Pitbullterrier, och detta är otroligt snälla och goa hundar. Till saken hör att min bror har en liten son på snart 4 år, som är uppväxt med dessa hundar omkring sig. Alla vet väl hur barn kan vara mot hundar, och djur överhuvudtaget, fullständigt vårslösa – klättra på, kasta saker på, dra och slita i öron och svans. Hundarna har vackert legat och låtit lillhusse gjort detta, utan att gnytt eller visat minsta tendens till någon som helst aggressivitet.


Brorson & "kamphund", Pitbullterrier


Brorson & "kamphund", Pitbullterrier

Vi hade i familjen, när jag bodde hemma, en Amerikansk Staffordshire terrier. Världens mysigaste hund som var mer folkkär än någon annan. Jag har en lillebror, som nu snart är 7 år, och som är uppvuxen med denna kamphund – och han har bettet sig precis som min bror son, som alla barn.


Vår goa änglahund, Staffordshire Bullterrier

På en hemsida jag sökte upp kan man läsa informationen:
Staffordshire Bullterrier: Framavlad i Storbritannien, där den är en stor ras. Det är den femte mest populära rasen där, med ca 13 000 registreringar per år. I Sverige 2009 på en 17:e plats totalt och den näst populäraste terrierrasen med 795 registrerade individer. I Storbritannien benämnd Nanny Dog, dvs ”barnvaktshund” beroende på dess älskvärda sätt mot barn, och undantagen från deras ”Dangerous dogs Act”. Kan sammanfattas som Glad; Stabil och Kärleksfull.

”De farliga hundarna borde först förbjudas i flerfamiljshus men på sikt i hela samhället, menar Odell.”
Varför förbjuda hundarna? För inte istället införa någon slags utredning på blivande hundägare?! Det är ta mig fan inte hunden, och minst rasen, som det är fel på – det är ägaren. Om jag jobbar hårt så kan jag få vilken jävla mopp som helst aggressiv. Låna mig en tax och ge mig ett år så ska ni få se att den kan attackera på gatan!

Odell menar att – De här hundarna är framavlade för att slåss. De är potentiella vapen. Själv menar jag att det inte är hunden som är ett vapen, utan människan!

Mest arg blir jag när jag läser vidare och Odell uttrycker sig såhär – Det här är farliga hundar som är skrämmande för andra. De finns i parker och kring dagis. Oftast attackerar de andra hundar men de kan också gå på barn och vuxna.
Jag vill nu tala om en sak som kan låta löjlig, men när jag går förbi en pudel är jag mer rädd än när jag går förbi en pitbull. Och detta inte enbart för att jag som person är pitbull van. En pudel hoppar och bjäbbar, skriker och skäller och studsar som en boll – och nafsar! En pitbull går fint bredvid sin ägare, om den fungerar som en hund bör.

Odell föreslår att man i hyreskontrakt ska skriva in att kamphundar är förbjudna, tyvärr fungerar det redan på så vis på vissa ställen. I området vi bor står det (någonstans) i vårt kontrakt att det inte är tillåtet att ha en ”kamphund”. Jag får alltså, med andra ord, inte lov att ta hem en pitbull valp, fostra den till en snäll familjehund och låta den bo hos mig. Men en pudel som skäller hysteriskt och gör grannarna vansinniga – det får jag mer än gärna ha!

Odell får frågan ”Är det inte ägarens fel om en hund blir farlig?” Och svarar – Det är klart att en duktig hundägare kan kontrollera en sådan här hund. Men det finns nedärvda impulser och det är ett ögonblicks verk att hunden ger sig på ett barn.
Men för helvete, Odell – som jag precis beskrivit går det på ett ögonblicks verk för en pudel eller tax att attackera ett barn också!

Läs den upprörande artikeln här


Sex med en prostituerad på ett hotellrum

Eftersom att jag har blivit så otroligt intresserad av alla skriverier om sexköp som numera är aktuellt kunde jag givetvis inte låta bli att läsa Katarina Wennstams debatt ”Sju av åtta män köper inte sex” på aftonbladet.
Och det blir ju självklart att jag måste konfrontera och vrida och vända på varje ord som skrivs.

För det första reagerar jag redan då jag läser debattens rubrik ”Sju av åtta män köper inte sex”. Kanon, bra för de sju av dessa åtta som är nöjda och får det dem behöver, men varför hänga ut den åttonde som behöver mer?
Du betalar personalen på en restaurang för att få god service och en smaklig måltid, du betalar en taxichaufför för att ta dig till ditt mål. Vad fan är det egentligen för fel på att betala en tjej, så länge hon frivilligt utför sitt yrke, för att tillfredställa dig som man?

Jag citerar innan jag går vidare i min attack:
”I debatten om sexköp anförs ibland faktauppgiften att en av åtta svenska män någon gång i livet betalar för sexuella tjänster. Det är förstås en skrämmande hög siffra.”
En skrämmande hög siffra? En av åtta män? Jag förstår inte… Jag tycker det var en lägre siffra än jag skulle gissat på.

Jag citerar ett nytt stycke, när det skrivs om de sju män av dessa åtta som faktiskt avstår:
”De kanske tycker att det är osmakligt, de tycker att det är riskfyllt, eller att sex är något som ska ske mellan två människor med ömsesidighet, lust och respekt.”
Jag kan låta bli att gå emot påståendet av de eventuellt tycker att det är osmakligt, eller riskfyllt. Men jag måste gå emot påståendet att de skulle välja att avstå för att ” sex är något som ska ske mellan två människor med ömsesidighet, lust och respekt”. Sex, oavsett den sker med frun i dubbelsängen, med sekreteraren på kontorsbordet eller med en prostituerad på ett hotellrum så är sexet ändå dock ömsesidigt, lust och respektfyllt. Så länge båda är med på det som komma ska…

Jag har blivit helt ”såld” (roligt uttryck i ett inlägg som detta) för denna hysteri kring sexköp. Men för att inte någon ska missuppfatta mig anser jag alltså inte att övergrepp, sex med minderåriga eller annan skit är okej. Jag anser att sex är okej mellan två människor som vill, och om tjejen får pengar för det så fine – varsågod, ett par nya skor och eventuellt en del av hyran betald för henne! Varför gnälls det?

Läs Katarina Wennstams debatt här

(Jag tror aldrig tidigare att jag lyckats få till en sådan bra och passande, framförallt lockande, rubrik som nu. 1-0 till mig, tack - ping)

En hel mysig dag

Nu har jag precis anlänt hemma efter att ha spenderat en hel dag härifrån - vilket jag inte klagar över. Man blir ju lätt trött av att dag efter dag se samma hus och samma väggar, och ibland behöver man ju inte åka långt för att se annat.
Det räckte med att spendera dagen hos svärföräldrarna, som alltid är lika mysigt! Michael & Kjell har fixat det sista med bilen, så nu bör den gå igenom ombesiktningen - kanon...men jag får nog smyga in och säga att vi får tacka Kjell mer än Michael, men Michael har väl gjort vad han har kunnat kan jag tro.
Han har i alla fall tvättat bilen fint idag, så nu är den vit igen - efter att ha gått i lite gråa nyanser det senaste.
Grillat har vi gjort också, eller Kjell har gjort det rättare sagt - och vi har ätit och njutit.

Man kan väl säga att jag har haft en väldigt skön dag, jag har inte gjort någonting alls - ingenting mer ansträngande än att måla naglarna, och det var inte så tungt egentligen.
Men lite duktig får jag nog påstå att jag varit, eftersom att jag var och jobbade innan vi åkte...så på så vis kan man väl säga att jag gjort någon nytta.

Sedan kom mamma, Kent & lillebror till svärföräldrarna också. Blev fika efter maten och hunden fick komma hem till sina rätta ägare.

Michael är nu hos en kompis för att se den spännande finalmatchen, själv ville jag faktiskt hem... Funderar på om man ska bada, kallt i sådana fall, eller lägga sig i soffan och bläddra bland kanalerna. Men risken finns väl att jag somnar då, antingen i badkaret eller i soffan.
Spenderar säkert en stund här, det håller ju ögonen öppna.

Jag har faktiskt (ärligt) ingenting att ta på mig!

Nu har jag precis tagit en dusch, blev hemskt varm efter de 15 minuterna jag spenderade på balkongen... Duschen svalkade gott, och hjälpte faktiskt lite mot allergin. Stod och duschade med ganska kallt vatten mot ögonen, och lite nytta gjorde det - men det blir väl sämre så fort jag går utanför dörren igen är jag rädd för.

Det tog ett tag att hitta någonting att ta på mig, det är inte allt för lätt längre.
Fick bli enkelt och somrigt, vita capri leggings och ett torkost längre linne. För en gång skull kan jag säga, och mena det på riktigt, när jag står i garderoben och letar efter kläder "Jag har ingenting att ha på mig!" Det är ju ett vanligt uttryck annars även till vardags för oss tjejer, men jag har faktiskt anledning att säga det nu.

Ja just det ja, jag har ju glömt att nämna att vi är hundvakt. Vi passar mammas sambos ena hund, för att underlätta lite för dem. Har henne till imorgon, så det känns inte så jobbigt, och hon är väldigt lugn, så det går hur bra som helst!

Nu ska ansiktet på (makeupen) och sedan kommer strax svärmor och hämtar mig. Ska åka till svärföräldrarna och äta middag idag, smaskigt lär det bli!

Spara 47 % på priset, kanon!

Parfymer är ju någonting som alla tycker om, tror jag...både män och kvinnor. Dofter, dofter, dofter...mums! Men det är ju dyrt, ohja!
Men det är inget måste att betala fullpris, här är tipset:

Tex:


Britney Spears, Fantasy
Pris: 329 :-
Du sparar: ca 47 %
Finns också i mindre falskor, från 199 :-
Jag har haft denna doft, och den är ljuvlig...funderar på att snart göra en beställning - och på detta sätt har man ju nästan råd att köpa två olika dofter, om man inte envisas med att köpa störst förpackning!

Parfym.se


Det spelar ingen roll, för jag älskar dig!

De senaste dagarna har jag börjar fundera på min lilla skatt, som jag varit så säker på är en liten Nellie. Men frågan är nu om det verkligen är så? Det känns inte som någon lugn stillsam liten tjej, snarare som en fotbollsspelare jag bär på...
Spark, spark, spark!


Men det spelar ingen roll, absolut inte, för kärleken består!
Och jag tänker inte använda mig av klyschan och säga att "Huvudsaken är att han/hon är frisk" för det spelar heller ingen roll - kärleken består även då! Givetvis hoppas man att bebis är frisk och mår bra när h*n kommer, men det låter så tragiskt på något vis tycker jag när man uttrycker sig på det viset "Bara barnet är friskt, det är huvudsaken", och visst underlättar det, men h*n är lika välkommen oavsett och kommer bli bortskämd med kärlek no matter what!

I brist på annat... ”sära-på-benen-för-pengar”-extrajobb

Får jag lov att lägga mig i någonting som uppenbarligen verkar ha blivit ganska uppblåst och stort?! Så fort du går in på någon nyhetssajt är det ju omöjligt att missa rubrikerna om Sven Otto Littorin. (Jag måste erkänna att jag har ingen som helst aning om vem gubben är, men har googlat upp att han är moderat politiker)

I stor fet svart förstorad text står det "Anna: Jag sålde sex till Littorin" Jaha, hade ni trevligt? Var min första tanke...
Därefter läser man "Han betalade redan i hallen - 2 000 kronor kontant" Jag rycker på axlarna och börjar fundera på hur det annars skulle gått till, för den svenska prostitutionen kan väl knappast ha blivit så modern att hororna börjat ta kort, eller? Kontant betalning är väl givet vid sexköp!

Sven Otto Littorin har tydligen, efter skriverierna, hoppat av sin politiska karriär. Jag ser dubbelt på frågor som rör situationer likt denna.
Att det är olagligt i Sverige att köpa sex vet ju alla, men med tanken på att det inte strider mot lagen att sälja sex så fortsätter ju cirkeln... Det är helt enkelt bara att gilla läget!
Och varför hamnar denna stackars Sven Otto i blåsväder? En gubbe precis som Kalle i kassan på Kvantum, kanske svårt att träffa någon, eller så duger inte frun – vilken fantastisk ide att betala 2 000 kronor för att bli tillfredställd, samtidigt som någon som behöver pengarna blir tacksam för en kund! Kan man inte se det så, eller är jag dum nu?

Prostitutionen lever vidare, och helt ärligt ser jag ingenting negativt i det.
Jag anser att var människa har äganderätt över sin kropp och själv väljer vad han/hon vill göra med den. Om Anna, som i detta fall var en vanlig student med ett ”sära-på-benen-för-pengar”-extrajobb ansåg att det var värt att ligga på rygg ett tag för 2 000 kronor så tog hon nog ingen större skada för att det råkade vara en politiker som betalade ur sin plånbok.
Och kom nu inte och klaga på mina antydanden – för visst vet jag att det är svårt att få ett jobb, till och med ett extra jobb, men jag tror att det finns något ställe hon hade kunnat skura toaletter på, eller steka hamburgare på Mcdonald´s om hon hellre hade velat, men uppenbarligen valde hon ett yrke!

Så länge tjejen gör det av fri egen vilja, och själv får spendera sina pengar som hon vill så varsågod – tjäna på sex!


Vilken härlig morgon!


Jag har suttit på balkongen och ätit frukost, härligt härligt härligt.
Det är otroligt varmt och skönt ute! Önskar man kunde vakna upp till detta varje morgon.

Funderar på att sätta mig ute på balkongen en stund till, försöka behålla färgen som så snabbt försvinner då man tar ett avbrott från solningen ett par dagar.
Men jag är allergisk, ögonen kliar något fruktansvärt - och jag får ju inte ta några allergimediciner. Inte roligt! Jag får helt enkelt pendla lite mellan balkongen och datorn, gå lite fram och tillbaka så vilar jag ögonen en stund i alla fall.

En shopaholics bekännelser

I wanna be a billionaire so fuckin bad, Buy all of the things I never had!

Ja, visst vore det väl något att sikta mot? Tänk om man kunde...

Hur spenderas denna fredagkväll?

Jag har inte fått gjort så mycket här hemma som jag hade tänkt idag, och det beror väl ganska uppenbart på att jag helt enkelt inte har spenderat dagen hemma.
Jag har i alla fall hunnit torka av speglarna, som av någon anledning blir smutsiga, och får fingeravtryck efter någon dag... Och städat badrummet har jag gjort också.
Så jag behöver inte skämmas för mycket, jag har fått gjort något - och det är väl alltid det lilla som räknas. Resten kan man ta en annan dag - jag gillar det tänket!

Imorgon ska vi till mina kära svärföräldrar. Michael och svärfar ska fixa med Michaels bil, som besiktigades häromdagen och 9 fel skrevs upp på pappret. Bara att rätta till!
Och när vi är där bjuds det också på middag, det är ju aldrig fel att slippa laga mat. Varken jag eller Michael är någon kock, och ingen av oss tycker det är speciellt roligt - så det är skönt när man blir bjuden på middag istället!

Nu sitter jag och slappar med en kopp kaffe och funderar på hur denna kvällen ska spenderas.
Michael hade som förslag att åka till en kompis till honom. Men jag vet inte just nu vad jag vill eller orkar. Jag får känna efter en stund, tänka på det fram tills han kommer hem, och se om jag följer med eller om jag kanske stannar hemma istället.

Sommar-REA!


Läcker sommar-rea. Ja, det verkar som att alla klädsajter /affärer nu ska bli av med sommarkläderna så fort som möjligt.
Vi får väl hjälpa till...med risk för att bli fattig!

Efashion.se

Tok-REA!

Tjäna pengar på din blogg

Det brukar vara krångligt och ganska svårt att veta hur man ska göra, men jag har hittat ett lätt ställe.

Affiliator.com

Testa själv och se vad du kan uppnå - Lycka till!

Litet tips, lycka till!

Prova ett nytt casino.

www.1Casino.com

Lycka till!

Har myst hos mammsen idag

Nu har jag i stort sätt precis kommit hem...åkte iväg, lite oplanerat, till mamma förut. Hon var ute och körde och hämtade mig runt 14-tiden. Så där har jag nu tillbringat ett par timmar.
Åt lunch, rester de hade kvar från gårdagens middag - korvstroganoff och ris. Drack lite kaffe och satt ute i solen en stund och umgicks...

Mamma & Kent satte upp poolen, det känns skönt att veta att den är uppsatt och fylld med vatten - då kan man ju åka dit, nästan när som helst, när man inte orkar / vill ta sig till havet.
Härligt!

Hann spela spel med lillebror också, och titta på hans duktiga uppvisning av hur grymt stabil han har blivit på sina inlines.
Vilken kille!

Underbar tunika. Men varför svart?


Haléns
Jag har denna svarta tunika och jag bara älskar den. Otroligt skön - och enligt mig riktigt fin, men enkel.
Nu när jag tittade på de andra färgerna ifrågasätter jag mina val...varför blir det alltid svart? Att bära gult eller rosa, eller någon annan stark färg, och vara somrigt brun - hur läckert vore inte det?

Saker som alltid behöver göras

Jag ska göra lite nytta här hemma idag hade jag tänkt, det behövs - precis som alltid. Tänk att det är väl också konstigt, hur man kan städa och städa, plocka undan och fixa och dona varje dag och nästa dag syns det knappt. Hmm, lite otacksamt. Men å andra sidan håller det mig sysselsatt...och det är väl kanske inte fel.
Har lite tvätt som ska vikas, damma lite (trots att det inte var många dagar sedan jag gjorde det), ta hand om disken, städa badrummet, och putsa lite här och lite där.

Önskar att jag kunde dammsuga och tvätta golven också, men det är svårt nu. För det första har vi inga dammsugarpåsar, vilket gör det omöjligt att dammsuga...och dessutom vet jag inte om jag orkar dammsuga, det är i vanliga fall Michaels "uppgift", så det får han göra när vi köpt påsar - för hoppningsvis i helgen. Så svabbar jag golven där efter.

Love, love, love

Nu har Michael åkt iväg till jobbet, och jag längtar redan tills han kommer hem ikväll! Visst är det underligt, hur man kan sakna någon man pussade på för en kvart sedan!?
That´s love!

Besök hos favorit-tanten

Vi var hos farmor igår också, kändes skönt att hon orkade med besök...även om hon inte orkade mer än att sitta på stolen och prata, men det räckte så väl. Resten gjorde vi så bra, kokade kaffe och diskade disken innan vi åkte därifrån.
Det är inte viktigt att det är som det brukar...ett "vanligt" besök hos farmor brukar innebära att maten är klar när vi kommer, allt är framdukat, hon har bakat och handlat och fixat och donat, så var det inte igår. Vi sa att hon inte behövde göra någonting alls, det räckte med att vi fick komma och hälsa på och bara umgås en stund.

Hon var trött, visst var hon det...men hon orkade sitta uppe och prata och umgås under den tid vi var där, och det betydde mycket.
Jag önskar att jag kunde göra mer för henne, men det är svårt - man känner sådan maktlöshet i situationer likt denna. Men jag tror att det räcker bra med att finnas, höra av sig och visa att man bryr sig - och ställer upp, med vad som helst när som helst. Vi är en bit ifrån varandra, men bara ett telefonsamtal förändrar det.
När hon än ringer (vilket jag tyvärr inte tror att hon kommer att göra) och ber om hjälp så ska jag ställa upp - det är min plikt, känner jag!

Lite nyttigt är det, om inte annat mysigt

I onsdags begav vi oss ut och åkte inlines, Michael och jag. Första turen denna sommaren - härligt.
Jag visste först inte om jag vågade, övervägde att ta på mig skor och istället promenera efter Michael, men bestämde mig till slut för att glida jag också.
Var lite orolig för att jag skulle trilla, funderade på om man kanske skulle tejpa fast en kudde runt höfterna för att skydda magen. Men - hur ofta landar man egentligen på magen om man trillar? Riktigt så stor är den ju inte än. Men det gick bra i alla fall, jag föll såklart inte utan höll balansen och åkte stabilt...Michael gnällde ett par gånger faktiskt, då han tyckte att jag åkte för fort - sötnöt!

Igår kväll tog vi en promenad, en liten men skön sådan. Det är ju viktigt att röra på sig, men egentligen gör promenader i den takt vi hade igår ingen större nytta. Jag orkar / kan inte gå så fort som jag vill, men det lilla gör väl mer nytta än att ligga på soffan i alla fall.
Och det viktigaste är kanske egentligen inte alltid att promenaden gör nytta, det är faktiskt mysigt och skönt att vara ute och gå omkring hand i hand också! Det är ju huvudsaken, anser jag.

Allt måste inte vara perfekt

Imorgon bitti åker vi till Mölndal för att lämna in Michaels bil på motortvätt, eftersom att han glömde skruva på locket när han fyllde på olja så gick det lite snett. När vi var på väg till Liseberg häromdagen fick vi snabbt som attan köra av vägen då det började ryka hysetriskt från motorhuven, in genom fläktarna.
Luktade inte alls gott, men det la sig efter att Michael torkade bort den värsta av läckan...och skruvade på locket igen.

Efter motortvätten åker vi till farmor och hälsar på. Det ska bli skönt, och jag tror att även hon kommer tycka det trots att hon säger att hon egentligen inte är pigg och orkar med besök. Men vi vet ju alla varför hon säger så, man får helt enkelt trotsa det och åka ändå.
Och se till att hon känner att hon inte måste koka kaffe, laga mat och bjuda på sju sorters hembakade kakor för att vi kommer.

Depressions tillstånd

Michael har jobbat hela dagen, långpass idag...som vanligt när han jobbar faktiskt. 09-19, det blir ett par timmar. Jobbiga tider kan jag tänka mig, men å andra sidan jobbar han ju inte varje dag så på så vis jämnar det liksom ut sig till viss del.
Men nu är han hemma, och jag har saknat honom idag.
Han hade planer på att bege sig iväg direkt efter hemkomsten, jag bad honom faktiskt inte stanna hemma - men jag antar att han märkte att jag gärna ville ha kvar honom hemma ikväll.

Jag har hamnat i en mild men jobbig depression kan man väl säga...jag orkar / vill inte göra någonting. Jag vill bara vara, liksom...helst vill jag bara sova, sova, sova - och slippa träffa människor.
Jag vet ju vad det bottnar i, varför jag mår dåligt...och tyvärr är det ingenting jag kan förbättra, jag kan inte få oron att försvinna.

Jag skryter inte, det är vardagssysslor

Har fått gjort lite nytta här hemma, inte slitit överdrivet - men allt litet man får gjort gör ju ganska mycket skillnad.
Tvättade igår, och eftersom att det inte finns något torkrum i vår tvättstuga har man inget annat val än att hänga tvätten på tork i lägenheten.
Och då menar jag verkligen i hela lägenheten...det brukar inte finnas en stol eller annat ställe där det inte hänger tvätt efter tvättiden. Jag har fått vikt in det mesta idag, imorgon får jag ta hand om det kvarstående som hänger i badrummet - det kändes lite fuktigt fortfarande forut så jag låter det hänga tills imorgon.

Lite undan plockning här och där behövs ju varje dag, så lite sånt små pill har jag också sysselsatt mig med idag. Och dagliga sysslor som att bädda sängen och ta hand om disken...ja, det är ju ingenting man egentligen behöver nämna för skrytsamhetens skull - för lika duktig som jag varit idag är jag (och resterande världsbefolkningen) varje dag - det tillhör vardagen, liksom.

Love Rules!


Babyshop

Make toys, not war!

Jag kan bli tokig av att titta på alla söta babykläder.
Hur söt var inte denna då?

Babyshop

Sötunge


Ellos

Farmors lilla goding

Detta är säkerligen någonting som blivande farmor gärna skulle vilja att bebis hade - hihi. Och helt dum är den ju faktiskt inte...lite små tuff!

Lindex

AC/DC Body

Sitter och tittar på bebiskläder och det finns så mycket man bara inte kan tänka sig att inte ha.

Lindex

Rock Baby

Idag har jag stått och beundrat de pyttesmå kläderna som ligger så fint ihop vikta och väntar på att användas...

(Jag beklagar hemskt dålig bild)

Detta är faktiskt det enda vi har köpt till den lill* än så länge. Men det fylls väl på med tiden...än så länge är det ju egentligen ingen större brådska.

Till min lilla skatt

Jag har älskat dig varje dag sedan jag fick veta att du finns inom mig, jag kommer älska dig i ytterligare 142 dagar utan att veta vem du är.
När du är här ska jag älska dig i alla dagar, i resten av mitt liv!


Djuriskt läckert


Halens

Läckert från Halens


Halens

Halens REA

Jag kan väl bjuda på lite ögongodis nu när jag inte har annat att skriva om...
Fyndvaror från Halens.se



Meningslöst inlägg, i brist på annat

Det sker inget flitigt bloggande här inte, men jag har ju redan förvarnat för detta.
Tiden, lusten och orken för att blogga kommer och går, och om jag skulle blogga bara för att blogga skulle det troligtvis bli omkring 5-6 inlägg per dag som egentligen inte innehåller någonting intressant alls. (Ungefär som detta inlägg)
Och så kan man ju inte ha det.

Det får helt enkelt enkelt bli som det blir och gå lite som det går...jag kan inte påverka det mer.

Det värsta drabbar alltid den bästa

Älskade, älskade...du bästa "favorit-tant".
Om jag kunde skulle jag göra dig hel och för alltid frisk och pigg. Om jag bara kunde...jag önskar så innerligt att jag kunde göra mer än jag kan, jag känner mig otillräcklig - minst sagt.
Jag kan bara stå bredvid dig och försöka hjälpa dig att hoppas att allt kommer gå bra...men finns det verkligen någon garanti för det? Vågar man lova någon, hoppas och tro själv, att det kan ordna sig - igen?

Det värsta drabbar alltid den bästa - jag har insett det nu.
Du har gått igenom så mycket, fått utstå så hemskt mycket smärta...och trots detta fortsatt stå stadigt på benen och fortsatt gett och stöttat alla. Vad har du fått? Elände, smärta... Vart är livets rättvisa?

JAG ÄLSKAR DIG, FARMOR!

RSS 2.0