Nellie somnade på köksbordet...gosunge!


Såhär trött blir man efter kvällpromenad i mörker och regn, och därefter mat:
Låg och myste länge i soffan, jag & Nell. Mysigast!

Sedan behövde jag sätta igång med förberedelserna för kvällen, Michael kommer ju snart hem. Ser ut som fan här...men det får han tåla. Jag har ju gjort det mysigt på annat sätt istället.
Ställde sedan Nellie i sin babysitter (heter/stavas det så? Äh - skit samma!) på köksbordet, satte på stereon på hyfsat hög musik, diskade undan disken och efter att hon legat och pratat med lampan över köksbordet en stund somnade hon gott.


Nell sover gott på köksbordet.

Suveränt att man har lyckats vänja henne vid ljud och att hon kan somna trots det. Det kände vi var ett måste, så det första vi gjorde när vi kom hem från BB var faktiskt att sätta på stereon - och sedan dess har det gått finfint.
Dock har hon perioder vissa dagar då hon reagerar på minsta ljud, i vissa fall vaknar hon av en knapp nål som faller i golvet - men det är väl vanligt mer perioder på så vis...hon sover troligtvis inte tillräckligt djupt då, men för det mesta går det som sagt var att leva som vanligt här hemma trots att hon sover - och det är väldigt uppskattat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0