Hockey (?) igår, fotboll ikväll

Hockeyn matchen igår kunde ju kvittat - jag hade lika väl kunnat ligga hemma och titta på den i soffan och halvsovit faktiskt... Visst var det ett hyfsat bra spel emellanåt ändå, men tydligen inte tillräkligt bra för att göra mål.
Och att Frölunda (trots mållös match) faktiskt ägde hela matchen och att AIK sedan i förlängning gör mål och vinner kändes en aning orättvist.
Men man kan ju inte se det på det sättet, för det säger ju allt - uppenbarligen var AIK bättre än Frölunda igår trots allt. För det handlar ju inte bara om att spela bra - man måste ju kunna göra mål för att ta hem poäng också!

Och angående hockeyn kände jag igår att det nog är den sista matchen jag går på ståendes tyvärr...och det är ju inte roligt att behöva erkänna det. För halva känslan av att gå på match (samma i fotboll och hockey) är ju att stå i klacken. Ska jag plötsligt behöva sitta ensam vid en stolsrad? Känns ju sådär.
Men sanningen är ju den att jag faktiskt inte orkar stå upp under tre perioder längre, och det var faktiskt knappt att jag orkade springa upp och ner för trapporna...illa! Då är det såklart bättre att jag byter plats, och sitter ner och hejar ändå, och låter någon lite gladare och piggare stå istället.
Men å andra sidan vet man ju inte hur många matcher man har lust att gå på, för man har ju ingen större lust att lägga pengar på matcher när det spelas så dåligt - och när vi kan se den hemma i soffan istället, känns ju mindre slösaktigt - man sparar ju då både bensinpengar, parkeringspengar och de pengar man lägger på biljetten.

Ikväll blir det ytterligare en match att titta på, men det gör vi hemma i soffan. Och det är på gräs och inte is... IFK Göteborg - Elfsborg. Vågar inte alls gissa hur det går, men ska bli kul att se. Och man hoppas ju såklart på bra resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0