Mysiga dagar! En kopp kaffe i timmen...

Ja, numera består dagarna av mycket mys. Det är så hemskt kallt ute så det blir inga promenader tyvärr, hade varit mysigt att komma ut och gå med Nellie i vagnen lite oftare - men jag tror att hon mår bättre och trivs mer inne i värmen dessa kalla dagar.
Därför blir det en hel del fika och mys i olika soffor.

Igår spenderades hela dagen i stort sett i soffan med goa Linn som kom på besök. Tiden sprang iväg som vanligt och flera timmar fick vi njuta av hennes sällskap. Det blev en hel del kaffe och en och annan pepparkaka.

Idag blev det också en fika dag. Niklas, Annika och lilla (numera stor) Thea kom på besök imorse, kaffe och bullar blev frukosten.
Sedan tror jag knappt Niklas hann komma innanför dörren innan vi fick ett Sms där han frågade om vi ville komma på fika - hihi. Annika hade åkt iväg till jobbet, så han och Thea var i behov av sällskap... Så det var bara att bege sig dit för ytterligare lite kaffe och där bjöds det på kakor. Det bästa av allt var nog ändå att han också bjöd på middag, det passade ju alldeles utmärkt eftersom att vi (som vanligt) inte hade planerat middagsmat för idag.

Efter besöket hos Niklas och Thea åkte vi och hämtade lillebror på fritids och begav oss hem till mamma och Kent.
Ytterligare en, två, tre kaffe koppar och smörgåsar - mums.

Kaffe är gott och i trevligt sällskap smakar det extra bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0